2777
2789
لباسهای استفاده شده نی نی هاتو نو دور نریزین خیلی ها هستن که هنوز میتونن از اون لباسها استفاده کنند خواهش میکنم اگه کسی هست که از این طور لباسها داره که میتونه هدیه اش بده آدرس پستی بدم پستش کنه هزینه پستشم قبوله باور کنید خیلیها هستن که میتونن ازش استفاده کنند
خداوندا من در کلبه فقیرانه خود چیزی را دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری * من چون تویی دارم و تو چو چون خود نداری* ******* www.nini-khateratblogfa.com******

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون عزیزم خدا همیشه یارت باشه و یه نی نی سالم و دوست داشتنی بهت هدیه بده
خداوندا من در کلبه فقیرانه خود چیزی را دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری * من چون تویی دارم و تو چو چون خود نداری* ******* www.nini-khateratblogfa.com******
پس متأ سفم براشون من قوله لباسهاى دخترم رو به کسى دادم وگر نه حتما برات پست مى کردم ولى اگه بگى کجا و براى کى مى خواى ببینم کدوم واجب تره حتما برات مى فرستم
هیچ میدونى همیشه یکى هست که مراقب ماست؟??
آره عزیزم منم زیاد دیدم ولی باورت میشه زیاد هم دیدم افرادی رو که محتاج همین لباسها هستند و حتی بابتش التماس هم میکنند
من خراسان جنوبی هستم راستشو بخوای واسه خودم نمیخوام یه روستایی رفتم که به چشم خودم دیدم چی تن بچه هاشون بود واسه همین دارم لباس جمع میکنم براشون اگه عزیزم خواستی بفرستی آدرسم (خراسان جنوبی شهرستان فردوس خیابان حافظ یک میلان سوم سمت راست به نام صفری )
ممنونت میشم گلم
راستی عزیزم چون قصدم کمک کردنه گفتم هزینه پستش رو هم قبول دارم حتی اگه از خودت هم لباسی باشه که استفاده نمیکنی میتونی بفرستی