2777
2789
عنوان

چرا هیچی نشدم تو زندگیم جدی

2609 بازدید | 34 پست

همیشه دوست داشتم اولین نفر باشم تو مدرسه ولی همیشه نمره دوم یا سوم بودم یا چهارم تنبل نبودم اما زرنگ هم نبودم 

دلم میخواست پزشکی بخونم ولی علوم آزمایشگاهی قبول شدم 😂😂که اونم بعد ۳-۴ترم ول کردم الان ترم ۵حقوقم 

خلاصه من کلا تو زندگیم هیچی نشدم همیشه حداقل دلم میخواست تو یه چیزی بهتر از بقیه باشم اما نشد که نشد که نشد انگار یکی گفت نمی شود که نمی شود که نمی شود 

دیگه واقعا خسته شدم نمیدونم چرا گند هست انقد این زندگی‌ شما میدونید از موفقیت ها بگین لطفا این که تو چی از بقیه بهتر بودین میخوام بدونم ایا امیدی هست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خلاصه ما نه تو درس نه تو دانشگاه بچه زرنگ بودیم نه تو زندگی حالا هم که مادر نامرده و خواهر های گرامی نامزدم تحویلمون نمیگیرن از عمه هم شانس نیاوردم همیشه سمت دختر عموم بودن از عمو هم شانس نیاوردم کاری بهم ندارنا اما همیشه فرق گذاشتن دایی هام کاری به کسی ندارن هم چنین خاله هام اصلا صمیمیتی نداریم 

تو ورزشم که هز چی رو شروع کردم دیدم موفق نیستم نمیدونم دیگه اخریش همین خواهر نامردم و مادرش بود که از اینا هم شانس نیاوردم

هدف نداری برا همینه ب هیچی نمیرسی البته ببخشید اینجوری گفتم

هدف چی بذارم مثلا جدی خسته ام هدف و گذاشتم رو گواهینامه اونم بار اول قبول نشدم هم آیین نامه هم اون یکی بار دوم قبول شدم کلا من بار اول هیچی نمیشم چرا 

علاقه خاصی ندارم 

امکان نداره..علاقتو پیدا کن..من واس بهترین شدن رفتم رشته ریاضی ولی بعدش واس پول دراوردن رفتم کنکور تجربی وناکام شدم.علاقم ادبیاته دراینده میرم دنبالش 

توام برو دنبال علاقت مطمعن باش موفق تری

تجملات هیچگاه جاذبه ای برایم نداشته...من چیزهای ساده را دوست دارم...کتاب ها را...تنهایی را...وبودن با کسی که تو را می فهمد
امکان نداره..علاقتو پیدا کن..من واس بهترین شدن رفتم رشته ریاضی ولی بعدش واس پول دراوردن رفتم کنکور ت ...

علاقه خاصی به خواب دارم تمیدونم چرا واقعا وقتی میخوابم راحتم الان میخوام امتحان زبان بدم برای تدریس ولی دیگه خودم میدونم نمیشه الکی وقت نمیدارم میخوابم 

حالا من هر جا میزم امتحان میدم همش نفر اول میشم 😂😂😂تو تیوری .ولی کار عملی نمدونم چرا دیر یاد میگیرم.ایقد مدرک با نمره عالی دارم ولی تنبلم حال استفاده کردن ندارم.البته ناراحت نیستم 😂😂میگم قسمت نبوده لابد .

علاقه خاصی به خواب دارم تمیدونم چرا واقعا وقتی میخوابم راحتم الان میخوام امتحان زبان بدم برای تدریس ...

عزیزم علاقه به یه درس یه رشته یه شغل..مطمئن باش داری 

تجملات هیچگاه جاذبه ای برایم نداشته...من چیزهای ساده را دوست دارم...کتاب ها را...تنهایی را...وبودن با کسی که تو را می فهمد
2810