2777
2789
عنوان

وزن کم کردی؟ چقدر؟ چه مدت ؟ چطوری؟ ( آمار گیری و روحیه دهی)

| مشاهده متن کامل بحث + 25754 بازدید | 83 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من قبل بارداریم 55 بودم با قد 166 آخر حاملگیم 80 کیلو بودم.بعد زایمان 74 شدم الان بعد از 14 ماه وزنم 58 شده.
دست هایی که کمک میکنند بسیار مقدس تر از لبهایی هستند که دعا میکنند(کوروش بزرگ)
بچه ها یه سوال!
آدم چند کیلو وزن کم کنه سایز دستش هم کوچیک میشه؟
من 2 تا النگو میخوام دست کنم ,الان برام خیلی سخته دستم زخم میشه, اگر بذارم 2_3 کیلو وزنم کمتر بشه بنظرتون دست کردنشون راحت میشه؟
no matter how you feel.Get up, dress up, show up, and never give up!  
من قبل از بارداری 60 بودم
اخر بارد اریم 83 !
بعد از زایمان 76
چند وقت بعدش 78
و وقتی پسرم 8 ماهه شد تصمیم گرفتم وزن کم کنم و خودم رژیم برای خودم نوشتم و در عرض 4 ماه 13 کیلو کم کردم و شدم 65
زندگی تصویریست از نقاشی خداوند ...فقط مال اروپایی ها و امریکایی هارو داده داوینچی کشیده مال مارو داده زهرا 6 ساله از قوچان !
قبل از بارداری 64
تا اخر بارداری 82
تا 2 ماه بعد از زایمان 69
الان 9 ماه ونیم از زایمانم میگذره 64 کیلو شدم
البته با رژیم
با رژیم هفته ای 2 کیلو کم میکنم
چون شیر میم خیلی سریع وزن کم میکنم
البته زیر نظر دکتر تغذیه

من قبل بارداری 57 بودم قبل زایمان72 بعد زایمان 67 بعد از 2سال بدون رژیم و با شیردهی 57
ولی از وقتی پسرمو از شیر گرفتم وزنم رفت بالا حدود 60 شدم دوباره انشالله با رژیم میارم پایین
*حسبنا الله فنعم الوکیل نعم المولی و نعم النصیر*
شماها که قبل بارداری مانکن بودین وضعتون خیلی خوبه, چون رسیدن به وزن قبل از فارداری خیلی راحته, درواقع اضافه وزن بارداری تثبیت نشده و کم کردنش سخت نیست, اما مثلا من از قدیم 15 کیلو اضافه وزن دارم, چربیهایی که محکم به من چسبیدن!
حالا 3 کیلو کمتر از وزن قبل از حاملگیم هستم اما هنوزم باید رژیم بگیرم....
no matter how you feel.Get up, dress up, show up, and never give up!  
2810