2777
2789
عنوان

وزن کم کردی؟ چقدر؟ چه مدت ؟ چطوری؟ ( آمار گیری و روحیه دهی)

| مشاهده متن کامل بحث + 25754 بازدید | 83 پست
سلام من قبل از بارداری ۵۲ کیلو بودم روز قبل از زایمانم ۷۹ کیلو .. زایمان که کردم وزنم شد ۷۰ ... مابقی رو ورزش دو انجام دادم اونم ۲ ماه بعد از زایمانم چون زایمان بدی داشتم لگن درد و اینا زودتر نمیتونستم خلاصه وزنم شد ۵۳ و نیم یعنی دخترم ۵ ماهش بود من وزنم به قبل از زایمان برگشت (پارسال)... اهان من صبحانه همیشه میخورم ناهار هم همینطور منتها تنقلات رو حذف کردم ... بستنی ووو سس مایونز نوشابه اینا رو نمیخورم تنقلات رو شاید بعضی وقتا بخورم خیلی کم در حد چند تا دونه .... شام هم فقط سالاد میخورم بعد شام یک عدد میوه بیشتر پرتقال یعنی در روز فقط یک عدد میوه میخورم آخر شب هم یک لیوان شیر گرم با یک قاشق کوچولو عسل
الان هم وزنم ۵۳ ... ولی تصمیم گرفتم که ۴۷ یا ۴۵ بشم
هر روز ورزش میکنم دو تا نیم ساعت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

طب سوزنی عالیه

خیلی خوب کم می کنه .

ماهی یک بار ایمپلنت انجام بدی ، سه ماهه مانکن می شی .

به خصوص اگه با روش دکتر فروزانفر باشه .

کنار طب سوزنی کارگاه بر گزار می کنه که رایگانه . آدمو کلا" عوض می کنه .
مرسی نیلوفر جون.هر روز ففول و مولتی مینرال میخورم. اما من تغذیم با قبلا فرقی نکرده الا اینکه از هر چیری یکم کمتر میخورم.
no matter how you feel.Get up, dress up, show up, and never give up!  
وای سحر جان دست راستت روی سر من ..آفرین
من که باید 10 کیلو کم کنم اما توی این ایام که همش می خورم تا میام 2 کیلو کم کنم و ذوق می کنم یدفعه یه مهمون یمیشه یا یه چیزی میشه که اشتهام باز میشه یا احتیاج به خوردن دارم ممممممممم
وای یکی منو دعوا کنه آخه
آفتاب به گیاهی حرارت می دهد که سر از خاک بیرون آورده باشد
منم 10 کیلو باید کم کنم

عزیزم دعوا واسه چی آگه همش کم بخوری بعد از یه مدت اصلا لاغر نمی شی
من 100 کیلو بودم الان 79 هستم
هفته آیی 1 کیلو کم کردم روزی 2 ساعت پیاده روی می کنم ولی خوب بعضی روزا هیچ رعایت نمی کنم
دیشب پیتزا خوردیمممممممممممممممم
خدایا. کمک کن بچه هام رو به تا. بهترین نحو بزرگ کنم رحم لعبدکالضعیف [smiley]s/sm06.gif[/smiley][smiley]s/sm06.gif[/smiley]
2810