2777
2789
عنوان

کسی نیوزلند زندگی کرده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 15276 بازدید | 88 پست
مطمئن باش از ملت ایران افسرده تر نیستن. الان کشورهای دوست و همسایه هم از ایران بهترن!!!!! هر جا با ...

میدونیا افسردگیه کشورهای دیگه اینکه مثلا مردمش آرومن..آسه میرن؛ آسه میان😊😐

افسردگی ایرانیها از نوع پرخاشگریه..بهم گیر میدن ...بهم فحش میدن.. تو زندگی هم دخالت میکنن..خودشونو اتیش میزنن....تجاوز میکنن.. بیخودنیس که میگن عصبی ترین مردم جهانیم...😤😔😔😔😔😔

😊زیادی خوب نباش داستان میشه😊

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

شاید زیاد ربط نداشته باشه

یکی از آشناهای ما فرانسه زندگی میکنه میگه رفتم وام بگیرم( حالا اگه ایران بود هزارتا ضامن میخواست )میگه یکنفر رو اوردم روی برگه نوشته این آدم خوبیه قسطاشو میده فقط همین وام بهش دادن نه چک خواسته بودن نه چیز دیگه ای

چهار صبح وقت مناسبی برای انجام هیچ کاری نیست، چون یا اونقدر حالت خوبه که بخاطرش بیدار موندی، یا آنقدر حالت خوب نیست که خوابت نبرده ...
بله من بودم عاشق این کشور هستم ولی کلا کشور با ارامشیه .میتونم بپرسم چحوری اقدام کردین اخه نیوزلند د ...

مهندسی عمران جزو نیازها اعلام شده و اینکه گفته شغل باید پیدا کنید حالا ما شغل رو پیدا کردیم بقیه ویزا مونده که گفته اند اگر phd داشته باشید خارج از نوبت بررسی میشه 

بابا سالی هستاد هرارتا عالیه تو نیوزلند

۲۰ هزارتا برا مالیات میره مسکن هم یه ذره گرونه مهدکودک هم هست برا زبان بچه می ترسم کم بیاریم حالا هنوز حقوق پیشنهاد نکردند فقط ابراز تمایل کردند اگر مهندس حرفه ای بشیم حقوق تا ۲۰۰ هزار هم میره باید سابقه کار در نیوزلند داشته باشی