2777
2789

سلام خانم های مهربون 

کیا مشکل ناباروری با عوامل ناشناخته داشتن که با روش های کمک بارداری نتیجه گرفتن!!!!!

میشه تجربیاتتون رو در اختیارم بذارید ؟ 

من مشکل ناباروری با عامل ناشناخته دارم یعنی هم خودم و هم همسرم ظاهرا مشکلی نداریم و تمام آزمایشاتمون خوب هست ولی بچه دار نمیشیم و تا حالا سه بار عمل iui کردم و دو بار ivf کردم که بی نتیجه مونده. الان سه روز هست که مجدد انتقال جنین فریز کردم و میدونم انگار بازم....

خواهش میکنم هر کمکی میتونید بهم بکنید سپاسگزارم از همتون خواهری گلم

اگه چله رو چله بیفته میگن باردار نمیشی ! یا طلسمی چیزی شاید باشه( اعتقاد ندارم فقط تیر در تاریکیه)

اخه هم شنیدم هم دیدم که دلیل بچه دار نشدن یه عده همیناس

کاربرای عزیییییییزم مخالف نظرمی ریپلی نکن من قصد تبلیغ و ترویج چیزی ندارم و فقط یه راهنمایی کردم همینننن

افتخار میکنم لر هستم😀😀😀😀😀😀

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببخشید من مشکل شما رو ندارم ولی میشه حالا ک شما تجربه دارید بگید ایا وقتی جنینا فریز میشن و توی بسته های چند تایی میرن از همشون استفاده میشه یعنی مثلا منی ک شش جنین در دو بسته دارم میتونم شش بار انتقال بدم!؟یا نه ب خاطر دو بسته بودنش دو بار میتونم!؟

همسرتون دکترارولوژی رفته؟ 

ماهم یکساله منتظریم ولی تازه همسرموفرستادم دکترارولو ژی آزمایش اسپرم نوشت تونتیجش گف خوبه اماتومعاینش متوجه شدواریکوسل دوطرفه داره..هردکترزنانی آزمایش همسرمومیبردم میگفتن آزمایش شوهرت خوبه خودموهزارجورآزمایش میفرستادن 

واسه همین میگم آقایون هم بایدبه یه دکتر مراجعه کنند تنها خانما نه!! 

💞گل پـــونه خودش میدونه اگه بره دنیام یه زندونه ،واسه همه بی قراریام میدونه دواودرمونه.... 
اگه چله رو چله بیفته میگن باردار نمیشی ! یا طلسمی چیزی شاید باشه( اعتقاد ندارم فقط تیر در تاریکیه) ...

عزیزم یعنی چی چله رو چله!؟ میشه بیشتر توضیح بدی ممنونم

ببخشید من مشکل شما رو ندارم ولی میشه حالا ک شما تجربه دارید بگید ایا وقتی جنینا فریز میشن و توی بسته ...

عزیزم فقط بسته مهمه شما انگار دو تا سه تایی بسته واست گذاشتن 

انشالا با بار اول انتقال سه تاشون میگیره گلم 

التماس دعا عزیزم

همسرتون دکترارولوژی رفته؟  ماهم یکساله منتظریم ولی تازه همسرموفرستادم دکترارولو ژی آزمایش اسپر ...

منم شوهرم آز داده نتیجه آزش خوبه خداروشکر

ولی متوجه نمیشم چرا میگین همسر شما واریکوسل داره

خب وقتی نتیجه آزمایش خوب باشه با وجود واریکوسل هم باردار میشی دیگه 

چون تو مایه منی نتایج خوبه دیگه

عزیزم یعنی چی چله رو چله!؟ میشه بیشتر توضیح بدی ممنونم

من دقیق نمیدونم از همسایمون که ماهره تو این کار شنیدم

میگن شاید چله عروسیت افتاده باشه رو چله فوت کسی

یا افتاده باشه رو چله سقط جنین کسی !

همسرتون دکترارولوژی رفته؟  ماهم یکساله منتظریم ولی تازه همسرموفرستادم دکترارولو ژی آزمایش اسپر ...

عزیرم ما واسه ناباروری به مرکز ناباروری مراجعه کردیم اونجا همه آزمایشات رو هم از خانم و هم از آقا با بهترین متخصص زنان و ارولوژییست میگیرن

من دقیق نمیدونم از همسایمون که ماهره تو این کار شنیدم میگن شاید چله عروسیت افتاده باشه رو چله فوت ک ...

من خودم خیلی به این حرفا معتقد نیستم ولی دختر دائی من 4 سال بچه دار نمیشد هرچی دکتر میرفت میگفتند مشکلی نداری رفت پیش یه آقائی که سرکتاب باز میکنه بهش گفته بود چله عروس بهت افتاده ....اولا که توکل کن به خدا بعد هم اگه اعتقاد داری دو تا چله هست یکی چله عروس یکی هم چله زائو ...کسی که زایمان میکنه میگن باید بری تو رختخوابش بشینی تا چله برطرف بشه یا چله عروس هم باید شب عروسی بری تو تختشون دراز بکشی...ولی بازم میگم توکل کن به خدا شاید یه صلاحی هست که تا حالا نشده مطمئن باش هر وقت صلاح بدونه یه نی نی ناز میزاره تو بغلت ...همین دختر دائی من الا که الحمد الله دو تا بچه داره میگه من اگه همون اول بچه دار میشدن قدرشون نمیدونستم چون خیلی کم حوصله هست و دختراشم ماشاالله شیطون

این تاپیک واسه یه خانومیه که عضو نی نی سایت بوده...مال سال 88

منم شوهرم آز داده نتیجه آزش خوبه خداروشکر ولی متوجه نمیشم چرا میگین همسر شما واریکوسل داره خب وقتی ...

من شنیدم فقط ممکنه وقتی واریکوسل داشته باشه فردی جواب آزمایش هم یعنی اسپرم خوب باشه بازم بارداری صورت نگیره در هر صورت باید متخصص ارولوژییست نظر بده 

ایشالا گلم طبیعی باردار میشی و بسلامت دنیا بیاری نی نیت رو

عزیزم فقط بسته مهمه شما انگار دو تا سه تایی بسته واست گذاشتن  انشالا با بار اول انتقال سه تاشو ...

میخوای بگی بعد از این همه درد و دردسر فقط دو.بار میشه انتقال داد!؟بعد هر سه تاشم میکارن از نظر شما!؟

ب حق امام حسین ک این ماه محرم ب نامشه ان شالله خدا دامنتو سبز کنه منم در کنار شما...من بهت پیشنهاد میکنم بیخیال باشی و بذاری خدا برات تصمیم بگیره خداروشکر کن مشکلی ندارید

من شنیدم فقط ممکنه وقتی واریکوسل داشته باشه فردی جواب آزمایش هم یعنی اسپرم خوب باشه بازم بارداری صور ...

خیلی برام جالب بود

چون واریکوسل جواب آزو هم تحت تاثیر قرار میده

وقتی تعداد و سرعت و موفولوژی اسپرم تو منی خوب باشه خب دیگه کجاش ممکنه مشکل باشه

ان شاءالله شمام طبیعی باردار شی عزیزم