2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
سلام به مامانای که مهر 90 نی نی هاشون رو به دنیا میارن من جز نابارورها بود که خودم PCO و همسرم واریکوسل داشت 2 سال پیش لاپاراسکوپی کردم تخمدانها کوتر شدند البته یکی از لوله هایم هم بسته بود و همسرم هم 1 سال بعد از عملم واریکوسلش رو عمل کرد ولی باز خبری نشد و نتیجه ای نگرفتیم در این مدت از داروهای زیادی هم استفاده نمودیم ولی نتیجه ای نگرفتیم و خلاصه بی خیال شدیم نسبت به بچه دار شدن تا اینکه 18 دی آخرین تاریخ پریودی بنده و دیگر پریود نشدم و من هم به گمان اینکه کیست دارم پیگیر نشدم به دکتر رفتم برای اینکه آمپول پروژسترون بنویسد پریود شوم و پیشنهاد دادم قرص ضد بارداری بنویسد تا تنظیم گردم که دکتر اصرار کرد همان داخل مطب از بی بی چک استفاده کنم اگر منفی بود دارو می نویسم انجام داد در کمال ناباوری ++ شد و خیلی گریه کرده و ذوق زده شدم و خدا را شکر کردم عیدی خوبی به من داد و من را لایق مامان شدن دانست از همانجا به آزمایشگاه رفتم و آزمایش دادم و جواب آزمایش هم مثبت بود و دیگر مطمئن شدم و هم اکنون که خدمت شما هستم 9 هفته و 6 روز میباشد عزیزان خدا را شاکر باشید در هر موقعیتی برای من و نی نی دعا کنید که سالم به دنیا بیاید و خطری در طی این 9 ماه برای من و نی نی پیش نیاید من که بارور بودم به این نتیجه رسیدم هر وقت خداوند حکمت بداند کاری صورت می گیرد و در درجه دوم باید بی خیال بود و استرس نداشت خدا نگهدار
سلام به مامانای که مهر 90 نی نی هاشون رو به دنیا میارن من جز نابارورها بود که خودم PCO و همسرم واریکوسل داشت 2 سال پیش لاپاراسکوپی کردم تخمدانها کوتر شدند البته یکی از لوله هایم هم بسته بود و همسرم هم 1 سال بعد از عملم واریکوسلش رو عمل کرد ولی باز خبری نشد و نتیجه ای نگرفتیم در این مدت از داروهای زیادی هم استفاده نمودیم ولی نتیجه ای نگرفتیم و خلاصه بی خیال شدیم نسبت به بچه دار شدن تا اینکه 18 دی آخرین تاریخ پریودی بنده و دیگر پریود نشدم و من هم به گمان اینکه کیست دارم پیگیر نشدم به دکتر رفتم برای اینکه آمپول پروژسترون بنویسد پریود شوم و پیشنهاد دادم قرص ضد بارداری بنویسد تا تنظیم گردم که دکتر اصرار کرد همان داخل مطب از بی بی چک استفاده کنم اگر منفی بود دارو می نویسم انجام داد در کمال ناباوری ++ شد و خیلی گریه کرده و ذوق زده شدم و خدا را شکر کردم عیدی خوبی به من داد و من را لایق مامان شدن دانست از همانجا به آزمایشگاه رفتم و آزمایش دادم و جواب آزمایش هم مثبت بود و دیگر مطمئن شدم و هم اکنون که خدمت شما هستم 9 هفته و 6 روز میباشد عزیزان خدا را شاکر باشید در هر موقعیتی برای من و نی نی دعا کنید که سالم به دنیا بیاید و خطری در طی این 9 ماه برای من و نی نی پیش نیاید من که نابارور بودم به این نتیجه رسیدم هر وقت خداوند حکمت بداند کاری صورت می گیرد و در درجه دوم باید بی خیال بود و استرس نداشت خدا نگهدار
2810