2777
2789
عنوان

تا حالا همچین چیزی بوده؟؟؟؟

1599 بازدید | 12 پست
من چند وقته با شوهرم به خاطر بی توجهی به من و پسر 2 سالم اختلاف داریم. و چون خیلی به پسر بی اهمیته می ترسم احساس کمبود کنه.
من دارم فکر می کنم اگر کسی باشه که بتونه کارهای باباشو انجام بده چه خوب می شه. دوست دارم کارهایی که شوهرم باید برای بچه انجام بده و نمی ده اون انجام بده. مثلا باهاش بازی کنه. پارک ببرش. بخندونش و ....
مثل یه پرستار کودک که مرد باشه. تا حالا کسی همچین چیزی رو دیده؟؟؟
به نظرتون می شه همچین کاری کرد؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من هم همچین مشکلیو دارم. و شوهرم اصلا به دخترم توجه نمی کنه. اما من بیشتر سعی می کنم با بابابزرگش باشه تا جای باباشو پر کنه. تو هم می تونی همچین کاری کنی. البته دختر من فعلا 18 ماهشه و زیاد نمی تونه با بابابزرگش بره بیرون اما یکم بزرگتر شه همچین کاری رو می کنم.
بچه ها سر کارین بیخیال شین
در دست قلم دارم از قلب بیان دارم از نزدیک نمی بینم از دور سلام دارم.

چه کسی می داند که تو در پیله تنهایی خود تنهایی ! چه کسی می داند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی ! پیله ات را بگشا ، تو به اندازه یک دنیایی
اساسی هم سرکاریم ...ولی خنده داره به نظرم پرستار مرد ؟ مردا حوصله بچه های خودشون را گاهی ندارن ...حالا بیان بچه داری بکنن....................البته ببخشید قصد تو هین ندارم
خدای خوبم ...دخترم رو برام حفظ کن .