2777
2789
عنوان

تاپیک یادگیری زبان انگلیسی

1344 بازدید | 106 پست

بچه ها بیاین تو این تاپیک زبان انگلیسی یاد بگیریم من مدرک زبان دارم شبی ده تا کلمه میگم بیاین هم معنی مخالف یه جمله ده نفر بعد من باهاش جمله بسازن بریم کلمه بعدی هر کی موافقه بیاد لطفا 

Afraid

معنی کلمه :ترسیده 

هم معنی :nervous, scared

مخالف :brave

جمله 

Many people are afraid of snakes

بسیاری از مردم از مارها می ترسند 

هر کی وارده یه جمله بسازه با این کلمه منتظریم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من خیلی ابنداعی هستم یعنی از اول اول باید چیکار کنم

خدایا شکرت که صاحب خونه شدیم بدون اینکه یک ذره اذیت بشیم یا نگران وخیلی زود اسباب کشی کردیم و دلمون شاده اصن نمیدونم پولش چجوری جور شد فقد میدونم صاحب خونه ایی هستیم ک دوسش داریم😍😍😍😍سپاس گذارم سپاس گذارم سپاس گذارم
آفرین ناپیک خوبیه وای برا کسانی که زبان تا حدودی بلدن حداقل.  برا ازصفر شروع کردن به جز کلاس چ ...

همین راه خوبیه کلمه یاد کرفتن دیگه همه حداقل a b c d بلدن یا hi hello از اسن جا شروع کن کلمه یاد بگیر بعد هی جمله بساز با کلمه ها راه میوفتی 

وای عزیزم میشه منو راهنمایی کنی لدفا

من میخوام برم کلاس زبان ولی نمیدونم چی به چیه مدرک مهم اگه بخوام بگیرم چیه وچقد طول میکشه؟؟؟؟؟قرفووووونت

تیکر خونه دار شدنمه😍بایاری خداوند مهربان😍
2810