2777
2789
عنوان

بچه ها چه کنم آروم شم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 6263 بازدید | 36 پست
نازنین جون برای همسرت فاتحه خوندم...خدا بهت صبر بده عزیزم....ببین سعی کن بپذیری که روحش شاهد و ناظر تو هست و دوست نداره که تو غصه بخوری....عزیزم اون بنده خدا که الان دستش از این دنیا کوتاه تو سعی کن از طرف اون نماز و قران بخونی....هم خودت آروم می شی هم اینکه ثوابش به او می رسه و درجه اون هم بالا می ره....امیدوارم که توی بهشت هم رو ملاقات کنید....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نازنین جونمنم براشون فاتحه خوندم می دونم خیلللللللللللللللللی سخته و هیچ کس حال شما رو نمی فهمه براش نامه بنویس وتا ککم خودت با واقعیت کنار میای
سعدی اگر عاشقی کنی و جوانی*********************** عشق محمد بس است و آل محمد
چه غم بزرگی...اما عزیزم زندگی ادامه داره.اینطور که متوجه شدم بچه هم داری.به خاطر بچه ات هم که شده روحیه ات رو حفظ کن.مطمئن باش روح همسرت هم شاد می شه اینجوری.خدا رحمتش کنه و برات آرزوی صبر می کنم.
salam nazanin jon khoda rahmat koneh hamsaret ru ,barash fatehe khondam omidvaram rohesh gharin aramesh bashe

man darket mikonam harchand to hamsareto az dast dadi man baradaramo,,,,man ham hamin hes to har 5shnbeh behem dast mideh vaghti ax mibinamo barash geryeh mikonam ya ghorat mikhonam arumtar misham

baz khobeh mitoni beri sare mazaresh arumtar mishi

rohesh shad az khoda mikham be hame kasani ke azizashono az dast dadan sabr bedeh be ma ham hamchenin
moragheb khodetun bash
زندگی تکرار شدنی نیست .
نازنین جان منم بهت تسلیت می گم ,ازدست دادن عزیز آدم اونم همسر خیلی سخته ؛از خدا می خوام همیشه همراهت باشه وهمیشه بهت کمک کنه که بتونی با مشکلات غلبه کنی وامیدوارم روح همسرت در آرامش باشه ,اگه دوست داری خوشحال میشم منو دوست خودت بدونی تاهرموقع بهم نیاز داشتی در کنارت باشم
عزیزم خدا رحمتش کنه..خدابهت صبر بده...هر وقت دلتنگ شدی قران بخون نماز بخون تا اروم بشی..اگه تونستی جای زیارتی برو واز معصومین طلب صبر کن..ماهم اگه لایق باشیم برات دعا میکنیم.
الهی بمیرم برات نازنین جان.... ایشالله که خدا بهت صبر بده..... اگه می تونی به یه سفر برو.... کتاب بخون..... فیلم تماشا کن.... یا هرچیزی که بتونه حواست رو پرت کنه...... می دونم خیلی برات سخته ولی باهاش کنار بیا عزیزم........ و این رو بدون که تمام دوستان اینجا برات ناراحتند و دعا می کنند....
سلام نازنین جون خدا رحمتش کنه می دونم از دست دادن عزیز آدم چقدر سخته من دخترمو 2 ماه پیش از دست دادم و این مصیبت و با ذکر خدا تحمل کردم هر موقع یادش افتادی این آیه رو بخون لا حول و لاقوة الا بالله --- یا اینو بخون
یا رئوف و یا رحیم خدا صبرتو زیاد می کنه به خاطر دخترت صبور باش و با تمام وجود ازش نگهداری کن

عزیزم غصه چیزی و حل نمی کنه و اونو بهت برنمی گردونه فقط تورو روز به روز پژمرده می کنه واست دعا می کنم که خدا صبری که به من داده به تو هم بده عزیزم