کاربران عزیز توجه فرمایید
به علت بوجود آمدن پاره ای از مشکلات، امشب سرور نی نی سایت انتقال پیدا می کند. به همین علت ممکن است سایت به مدت 2 ساعت قطع شود و در ادامه با اختلالاتی مواجه شود.
از صبر و شکیبایی شما عزیزان سپاسگزاریم
2روزه نمیتونم وارد سایت شم چجوریاس امشبم سرور جابه جا میشه پس اون دو روز چی شده بود؟؟!!!
نازنین پسرم
همین که تو را دارم ، بهترین هدیه ی دنیا را دارم ،
دیگر در بین ستاره ها به دنبال درخشانترین ستاره نیستم ،
در میان گلها به دنبال زیباترین گل نیستم.
تو کهشکانی هستی از پرنورترین ستاره ها......
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
امیدوارم همه دوستانم در. نهایت سلامتی به سرببرند. و. نهایت ارزوم دعا برای تک تک افراده چه انانی که دوستم داشتند که کسانی که من را مسول ناکامیهاشون میدونستند و. با نفرت ازم یاد. میکردند خدا نگهدارتون 😘😘
"دوران عقب ماندگی ملتها زمانی شروع شد که ; جای اندیشیدن را "تقلید" , جای تلاش و کوشش را "دعا" , جای فکر کردن به آرزوهای بزرگ را "قناعت" و جای اراده را "قسمت" گرفت ...."امیرکبیر
اختلال که الان هم هست خانم تهرانی امروز روزچهارم هست که اصلا نمیتونم کانکت بشم ولی مثل الان بمدت دو سه ثانیه وصل و دوباره قطع و اصلا سایت باز نمیشه .و ارور....
وقتی میخوام به شوهرم و زندگیم گیر بدم میام یه چرخی تو نینی سایت میزنم،قشنگگگگ افسرده میشم بعدش مثل بچه آدم سرمو میندازم پایین و به آغوش گرم زندگی برمیگردم!😓😈😂✋