2777
2789
عنوان

امشب ساعت 12 سرور نی نی سایت انتقال پیدا می کند

| مشاهده متن کامل بحث + 110 بازدید | 38 پست
2روزه نمیتونم وارد سایت شم چجوریاس امشبم سرور جابه جا میشه پس اون دو روز چی شده بود؟؟!!!
نازنین پسرم همین که تو را دارم ، بهترین هدیه ی دنیا را دارم ، دیگر در بین ستاره ها به دنبال درخشانترین ستاره نیستم ، در میان گلها به دنبال زیباترین گل نیستم. تو کهشکانی هستی از پرنورترین ستاره ها......

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ﻣﻤﻨﻮﻥ اﺯ اﻃﻼﻉ ﺭﺳﺎﻧﻲ
امیدوارم همه دوستانم در. نهایت سلامتی به سرببرند. و. نهایت ارزوم دعا برای  تک تک افراده چه انانی که دوستم داشتند که کسانی که من را مسول ناکامیهاشون میدونستند و. با نفرت ازم یاد. میکردند خدا نگهدارتون 😘😘
همیشه یا کاربرای خارجی قطن یا داخلی
"دوران عقب ماندگی ملتها زمانی شروع شد که ; جای اندیشیدن را "تقلید" , جای تلاش و کوشش را "دعا" , جای فکر کردن به آرزوهای بزرگ را "قناعت" و جای اراده را "قسمت" گرفت ...."امیرکبیر
2805
بجه ها حالا قیافه اون دوستانی که فقط نصفه شبا میان و تاپیک با موضوعات فضایی میزنن امشب دیدن داره
واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 
2810