2777
2789
عنوان

اگه تو خونتون گوشی معیوب یا بلااستفاده دارید تشریف بیارید

| مشاهده متن کامل بحث + 399 بازدید | 49 پست
سلام من یه گرند پریم دارم خیلی کند شده مشکلش چیه؟ یعنی برنامه هارو خیلی کند اجرا میکنه

سلام 

پردازنده و حافظه داخلی این مدل پایین هست کلا ، اما خوب با فلش یا ریست ، بهتر میشه

احتراما،قدیمی ترین کاربرمَردِسایت،O2shOmaL کانال 🖤تلگراام بنده،دیدنش خالی از لطف نیست...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام  پردازنده و حافظه داخلی این مدل پایین هست کلا ، اما خوب با فلش یا ریست ، بهتر میشه

یعنی بازیابی کارخانه انجام بدم بهتر میشه؟

خدایا چطوری به اطرافیان بفهمونم بچه داری آمادگی روحی و جسمی میخواد 😧
سلام.گوشیم هواوی ۵۳۰ هستش خاموش شد روشن نشد الان چهار ماه.گفتن هاردش خرابه.ارزش داره درست کنم؟

سلام

بله ارزش داره

البته 200 به بالا خرج داره

حالا نمیدونم برای شما میصرفه یا خیر

احتراما،قدیمی ترین کاربرمَردِسایت،O2shOmaL کانال 🖤تلگراام بنده،دیدنش خالی از لطف نیست...

سلام منم ی گوشی سونی سی تری دارم که شارز فول داره ولی خاموش میشه اوایل با شارز ۴۰ درصد ب پایین خاموش میشد الان با شارز بالا هم خاموش میشه نمیدونین از چی میتونه باشه

فقط 4 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چو ایران نباشد تن من مباد
سلام منم ی گوشی سونی سی تری دارم که شارز فول داره ولی خاموش میشه اوایل با شارز ۴۰ درصد ب پایین خاموش ...

سلام

90 درصد از باطریه

راستی آقای menببخشید یه گوشی دیگه هم هست مدلش نوت ۲ گفتن
آی سی هاردش سوخته هرجا دنبالش گشتن پیدا نکردن
 گوشی خاموش شده دیگه روشن نشده
برد گوشی و صفحه نمایش سالمه

یه سکوتی هست ، مال بعد ازشنیدن یه سری حرفایی که نباید می شنیدی!ببین حسه عجیبیه!!بیرونش سکوته ولی ازدرونت هی صدا شکستن میاد!وتوراهی جز لبخند زدن نداری...😔😔
سلام وقتی صفحه خاموش میشه، تو همون حالت تماس بگیرید ببینید گوشیتون زنگ میخوره؟

چشم ..اگه امتحان کردم وزنگ خورد یانخوردمشکلش چیه؟ آخه الان دردسترسم نیست که امتحان کنم

یه سکوتی هست ، مال بعد ازشنیدن یه سری حرفایی که نباید می شنیدی!ببین حسه عجیبیه!!بیرونش سکوته ولی ازدرونت هی صدا شکستن میاد!وتوراهی جز لبخند زدن نداری...😔😔
2810