2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دکتر صادقی خوبه منم تعریفشو شنیدم مشکلت چیه خانم مادر من عصب معدش مشکل داشت هر چی می خورد معدشو اذیت می کرد دکتر خیلی رفتیم پیش دکتر صادقیم رفتیم قرصی که داد یزره وضعیت مادرمو بهتر کرد 

دکتر صادقی خوبه منم تعریفشو شنیدم مشکلت چیه خانم مادر من عصب معدش مشکل داشت هر چی می خورد معدشو اذیت ...

من خودم چند سال  درد معده امونمو بریده بود  . مادرم این دکترو پیدا کرد   خیلی وضعیتم بهتر شده   خدایی دکتر باسواد و خوبی هستن

دکتر صادقی واقعا برای اندوسکوپی و تشخیص خیلی دکتر قوی ایه. مشکل معده ی منو اون فهمید. دکتر قبلیم با هزارجور قرص و دارو فقط داشت زخم معدمو بدتر میکرد هرماهم اوضاعم بدتر میشد. یشب که خیلی حالم بد بود اورژانسی رفتم مطب صادقی با اینکه بیمار زیاد داشت ولی زودتر ویزیتم کرد و بهم ارام بخش داد و فرداشم اندوسکوپیم کرد فهمید دوتا زخم دارم و داروهامو عوض کرد