2777
2789
عنوان

من امروز خیلی از دست شوهرم ناراحتم

| مشاهده متن کامل بحث + 12516 بازدید | 62 پست
ولی انقد پرروان....یه توقعاتی دارن مثلا زنگ میزنن یه پرس چلو کباب بگیر بیار!!!!!شامپو فلان مون جا مونده تو سوپری برو بردار بیار!!!!بیا خاهرتو بردار از خونه ما ببر خونه خودش!!!!!خلاصه فقط از پسر بیگاریییییی میکشن...خیلی پررررروووووو تشریف دارن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه عزیزم من از اول ازدواج تا الان یادم نمیاد کمکی کرده باشن. ولی وقتی من این رفتار رو دارم کلا زبون همه در مقابلم بسته ست. مادرشوهرم نمیتونه هیچی پشت سرم بگه همه منو تایید میکنن بدون اینکه کاری کرده باشم. پسرش کارهای مامانه رو انجام میده من یه تلفن میکنم میگم مامان اگه کاری داشتی حتما بگوووو!!! پسره واسه مادرش نوبت دکتر میگیره و میبره و میاره همه میگن چه عروسیه مانع شوهره نمیشه. وقتی شوهرم برمیگرده با زبون خوش کارهای خودم رو هم بهش میدم انجام بده
اتفاقا منم بهشون پیشنهاد کارگر و دادم اما فقط میخواد حرص منو در بیارهjewelsجان خوب تو چون شهرستانه اینطوری نظرت من شوهروزس تازه کاری نباشه 4یا5 بار شوهرم زنگ مینه 10بارم مامانش روزی یک بارم باید بره حرت در نمیاد بازم
jewelz بازم مادرشوهرت فهمیدس...وقتی شوهر من اینکارا رو میکنه...مادرشوهرم میگه پسر خانوادشو ول نمیکنه زنشو بچسبه...عشق مادر و خواهر یچیز دیگس...پسر به حرف زنش نکرد زنش و آدم حساب نمیکنه و میاد...شک ندارم که میگه..میشناسمش
نورا جان شوهر من هر ماه دو سه روز میره به مادرش سر میزنه و کارهاش رو انجام میده و سالی یک ماه هم مادرشوهرم میاد اینجا. خانواده ش در کل زیاد میان و میرن. جالب اینه که یه برادرشوهر دیگه هم اینجا دارم خونه اون در حد یکی دو روز میرن.
سودا جان مادرشوهر منم اوایل ازدواجمون دائم میگفت مادر و فرزند مثل گوشت و ناخن هستن نمیشه از هم جدا کرد. مادرشوهر من توی کل فامیل خودش و شوهرش به اعجوبه معروفه! جاریهام از دستش عاصین چون دائم ایراد میگیره. ولی برای راحت زندگی کردن یه خورده متفاوت فکر کنی همه چی حله
بچه ها من همیشه شاکر خدا هستم چون بهترین مادر شوهر و بهم داده حتی 4 تا خواهر شوهر گل که به قول خودشون اگه من سر درد بگیرم واسم جون میدن عجیبه نه؟ ولی واقعا عاشقم هستن
گفتند که او عاشق گیسوی کمند است! موهای من از عصر همان روز بلند است!
2810