2777
2789
عنوان

اگه تو خونتون گوشی معیوب یا بلااستفاده دارید تشریف بیارید

| مشاهده متن کامل بحث + 468 بازدید | 57 پست
سلام عکس های گوشی رو محبت کنید برد گوشی اگر سالم باشه j7 حدود 200 هزار تومن قیمت داره

ممنون حالا به همسرم بگم اطلاع میدم بهتون

یه مامان ۲۹ ساله پر انرژی💪💪مامان مهراس ماهور مسیحا  من میتوااااااانم💪
من نمیدونم شاید اشتباه میکنم. ولی یه آقایی با سابقه که همش با همین عنوان تبلیغ میکنند دو سال پیش شوه ...

یعنی به من زنگ زدن جواب سر بالا دادم؟؟؟

میشه واضح تر بگید

چون وقتی اینطوری نوشتید، بدتر ذهن بقیه نسبت به بنده خراب میشه.

بفرمایید چی گفتم

و اینکه چه ارتباطی با خانوم های متاهل و کار من داره

اگر اشتباهی کردم بگین که در جریان باشم!

احتراما،قدیمی ترین کاربرمَردِسایت،O2shOmaL کانال 🖤تلگراام بنده،دیدنش خالی از لطف نیست...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من نمیدونم شاید اشتباه میکنم. ولی یه آقایی با سابقه که همش با همین عنوان تبلیغ میکنند دو سال پیش شوه ...

اولا که میگین مطمئن نیستم و اصلا وقتی مطمئن نیستین نباید در موردش صحبت کنید

ثانیا  گیریم که خود ایشون بوده و جواب سربالا هم داده باشن یعنی دلیل بر مزاحم بودنشونه؟؟

تو سایت بوده خانمی که اشتباها گوشی با مموری برای ایشون فرستاده و خودش خبر نداشته ایشون مموری رو براشون پست کردن و.. مطمئن باشید اگر درستکار نبودن این همه سال توی نی نی سایت نمی تونستن با یه کاربری ثابت بمونن 

❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

جواب سربالا داد. شوهرم گفت ظاهرا هدفشون گوشی نیست.

لطفا میشه بفرمایید جواب سربالام چی بود؟؟

و اینکه چطور انقدر راحت همسرتون و شما قضاوت میکنید؟!

احتراما،قدیمی ترین کاربرمَردِسایت،O2shOmaL کانال 🖤تلگراام بنده،دیدنش خالی از لطف نیست...
جواب سربالا داد. شوهرم گفت ظاهرا هدفشون گوشی نیست.

وا😐

خب اون خانومی که دنبال این چیزها باشه خودش پا میده 

پدر مهربونم ۳۱ شهریور از دست دادم😔چقدر سخت و دلگیرم این روزا😭لعنت به باعث و بانیش
سلام جناب،میگم یه هواووی p9داشتم،افتاد تو اب ،درستش کردم،باز از دستم افتاد،روشن نمیشه ،میشه درستش کر ...

سلام

اگر ال سی دیش سالم باشه بله هم درست میشه و هم ارزش تعمیر کردن داره

سلام یعنی چی؟؟؟ متوجه منظورتون نشدم

اگه شما نبودید عذرمیخوام.

اما اگه شما بودید دو سال پیش با همین عنوان یکی تاپیک زد . یه آقایی بودند . وقتی دیدند شوهرم زنگ زد جواب سربالا داد.انگار منتظر تماس خانمهابودند.

بعدش شوهرم گفت این تبلیغ تو یه سایت زنونه هدف دیگه ای داشته. این آقا قصد ش خریدگوشی نبود.

به هر حال اگه من جسارت کردم شما اون آقا نیستید عذر میخوام.       

فبای آلاء ربکما تکذبان

سلام ببخشید ی سوال خیلی چرت دارم ک فک نکنم ربطی داشته باشه ولی گفتم ک بپرسم شاید اطلاع داشته باشید،

گوشی هک میشه؟مثلا گالری

انسان ها تنها موجودات روی زمین هستند که ادعا میکنن خدایی وجود داره همچنین تنها موجوداتین که رفتاراشون طوریه که انگار خدایی وجود نداره
بردش چیه؟یه گلکسی گرندد هم دارم،کندشده طاهر سالم،این چند ؟

برد همون مادر برد یا همون مجموعه ای که قطعات روی صفحه سوار میشند هست

گرند اگر سالم باشه ال سی دیش به کارم میاد

سلام  ممنون میشم کمکم کنید      گوشی من ضربه خورد   بردم تعمیر کنن فلش زدن اما فقط 2روز کار کرد  بعد خودب خود خاموش شد   این بار گفتن هاردش سوخته   میشه کاریش کرد؟قابل تعمیر نیست دیگه؟

من خودم را دوست دارم     
2810