2777
2789
عنوان

هر اسمی به شوهرم پیشنهاد میدم برای اسم دخترمون مسخره میکنه😩

| مشاهده متن کامل بحث + 1422 بازدید | 117 پست

مردا همینطورن اکثرا 

الان منم سر اسم موندم هر چی بهش میگم تو بگرد من بینشون انتخاب کنم میگه تو چند تا انتخاب کن انتخابم که میکنم مسخره میکنه 😫

دنیای عجیبی شده است. برای دروغ هایمان خدا را قسم می خوریم و به حرف راست ک می رسیم می شود جان تو . . .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نظر نخوا عزیزم .. بگو اسم دخترمه خودم میخوام انتخاب کنم ..بگو فامیلیشو از تو میگیره بسه😁

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐                                                                                       
ای جونم بچه ت دختر شد. ووووی الهام.    

اره عزیزممم😍😍😍

الهام خانوومی هسدم😍قبلا تو سایت دوستای خیلی زیادی داشتم ک حالا که بعد ۳سال برگشتم اکثرا قطع دسترسی شدن🥺خوشحال میشم اگه تو تاپیکی منو دیدی و شناختی بهم بگی🥰💕
حالا واقعا جانا وپناه هم اسمه😢خوب حق داره دیگه

الهام خانوومی هسدم😍قبلا تو سایت دوستای خیلی زیادی داشتم ک حالا که بعد ۳سال برگشتم اکثرا قطع دسترسی شدن🥺خوشحال میشم اگه تو تاپیکی منو دیدی و شناختی بهم بگی🥰💕
نظر نخوا عزیزم .. بگو اسم دخترمه خودم میخوام انتخاب کنم ..بگو فامیلیشو از تو میگیره بسه😁

قبول نمیکنه آرسو

یه یه دنده ایه ک نگو

مردا همینطورن اکثرا  الان منم سر اسم موندم هر چی بهش میگم تو بگرد من بینشون انتخاب کنم میگه تو ...

وای اره بخدا