2777
2789
عنوان

شوشوی شما در موقع زایمان چی بهتون هدیه داده یا میده ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 36559 بازدید | 235 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانوما تاپیکتون قشنگه ... برای همه لحظات خوشی که دارین بهتون تبریک میگم

من هم سال قبل مثل همه شما فکر میکردم . اما اگه اجازه بدین میخوام نظر الانم رو بگم

نظرم در باره همسر بچه و ازدواج کلی تغییر کرده

البته قبول دارم هدیه سر مناسبت ها ی مهم زندگی خیلی لذت بخش هست و صمیمیت و عشق رو به زندگی میاره

اما تو این دو سال خیلی چیزا از نزدیک دیدم . الان نظرم راجع به این مسایل کمی عوض شده

اگر صحبتهای من برای صاحب تاپیک نامناسب به نظر میاد ...حذف کنید احساس فکر و نظرم رو مینویسم

به نظر من**** توی ازدواج بهترین هدیه که یک زن میتونه از شوهرش بگیره وفاداری هست

هدیه یی که جاوید میمونه و هر روز بر بهای اون افزوده میشه ... هیچ قیمتی نمیشه روش گذاشت

و هرگز کمرنگ یا فراموش نمیشه...

هدیه یی که مرد میتونه از زنش بگیره عشقی که همراه با افتخار هست و مرد همیشه از همچین حسی

لذت میبره و باز هم هیچ قیمتی روش نمیشه گذاشت

زنها و مردهای زیادی رو حتما شما هم میبینید که با اینکه همه چیز دارن و همه جور تامین هستند اما چشم و دلشون در حسرت شوهر ها و زنهای دیگران هست. چون خلایی که دارند جبران شدنی نیست

برای همه آرزوی خوشبختی حقیقی دارم
...هیچ با هیچ برابر نیست!!!!!!!!!!.
..0......

هیچ کس از دست شوشو ناراحت نباشه! چون انگار هیچ بابایی واسه مامان هیچی نخریده!!!!!
مهم اینه که دوستمون داشته باشن، شوشوی من پشت در اتاق زایمان،دور از چشم مردم واسم اشک ریخت وقت مرخص شدنم هم با یه دونه عروسک البته واسه پسرش اومد دنبالم!!
شیرینی هم که نوش جان بقیه شد
اما واقعا یه پدر مهربون ویه همسر فداکاره که توی بچه داری فوق العاده کمکم میکنه.
این هدیه از همه چی با ارزش تره واسه من
سلام بانظربهاره جان موافقم چون شوهرم به من یه گردنبند برلیان کادوداد ولی یکی دوباربیشترگردنم ننداختم چون بی مهریهاش وتوقعات زیادش خسته ام کرد حالا برام اصلا مهم نیست چی گرفته ای کاش محبت داشت
خداوندا مرا آن ده که آن به
البته چون زایمان من وخواهرشوهرم نزدیک به هم بود نسخه داشت که ازمبلغ خریداری شده برای خواهرش بیشترنخره البته حدس می زنم بهش گفته بودن چون خیلی روی اون مبلغ کلیدکرده بود که بیشترنشه هرچیزی که مربوط به شوهرم باشه پرازخاطرات بده فقط هدیه خدا خیلی بارزش بود اونم دخترگلم بود
خداوندا مرا آن ده که آن به
حالا خاطره من را بخونین و غش کنین از خنده:
شوهر من یه گردنبند داد که خب خیلی خوشگل بود....چند روز پیش که ازش استفاده کردم دخترم (همون که بخاطرش این کادو را گرفتم و الان 3سالش) گفت مامانی این چقدر خوشگله...بهش توضیح دادم که باباش واسم گرفته و بعد گفتم مامانی می خواهی اینو واست نگه دارم؟کمی فکر کرد و گفت:نه مامان ...من بزرگ می شم ،مامان می شم...بعد باباش واسم می خره.....(هنوز مفهوم شوهر را نمی دونه ولی منظورش شوهر آینده اش بود)ههههههههههههههههه
من31 سالمه و تا روز زایمانم هم نمی دونستم که سر زایمان ممکنه شوهر به زن کادو بده...
خدا به داد دامادم برسه .....
گاهی اونقدر خدا زود به خواستمون جواب می ده که باورمون نمی شه از طرف اون بوده...اینجاست که می گیم :"عجب شانسی آوردم"
من داشتم میرفتم اتاق عمل ..... دلهره و استرس شدیددددددد داشتم .......اینو فقط شوهرم چهره م و دید متوجه شد .... اومد سرم و دست زد گفت چرا نگرانیییییی ........همین برام یه دنیااااااا ارزش داشت ..........دیر از اتاق عمل اومدم بیرون شوهرم همش دلش پیش من بود .......... خلاصه اون روز با دلهره گذشت ....... شبش بیمارستان بدم جاریم هم پیشم مونده بود ..... جاریم رفت بیرون با یه دسته گل اومد شوهرم آورده بود بهم زنگید گفت ببخش دیر آوردم نگرانی نزاشت برات کاری کنم ........ همین که به فکرم بود و دلداریم میداد و برام گل گرفت ....... برام خیلی با ارزش بود
از تمام دلتنگی ها از اشکها و شکایتها که بگذریم باید اعتراف کنم .....کیارشم و شوهرم که میخندند .........خوشبختم...............
کادو مهم نیست. مهم حضور و احساسیه که شوهر به آدم موقع زایمان می ده. و اون ارزشمند ترین حس دنیاست که بعد از زایمان نی نی و شوهرتو با هم ببینی و بهشون لبخند بزنی.
من نه عروسی گرفتم و نه هیچ مراسمی
نه سرویس خواستم
نه هیچ هدیه یا پولی
مهریه ام هم 14 سکه است
الان احساس می کنم خوشبخت ترین زن دنیام
راه خواهم افتاد ... باز از ریشه به برگ ... باز از بود به هست
بیتا جان مطمئن باش همه منتظر همون حس و لبخند همسرشون هستن
من نمیدونم شوهر شما چجور اخلاقی داره و از همه مهمتر شما چجور شخصیتی دارید
ولی اینو میدونم که ما خانمای ایرانی اخلاقی داریم که فقط اگه همون حس باشه و احترام خیلی برامون ارزش داره و حتی اگه همسرمون بگه که الان موقعیت مالی خوب نیست همه سریع قبول میکنن ولی همیشه منتظر یه تشکر هستن حالا اون تشکر بستگی به سلیقه و نظر و نوع نگاه مرد و هزار تا چیز دیگه است
البته بگم من فکر نمیکنم که تا آخر عمرم بتونم با شخصی با خصوصیات شما آشنا بشم
ولی با این تفاصیلی که شما گفتید برای مردا همه چیز خیلی سهل و آسون میشه که برای خانما خیلی خوب نیست
البته امیدوارم که شما کم نظیر شما که باید حتما یه اخلاق بسیار بسیار عالی داشته باشه ( که اینطوری یه موجود نادر محسوب میشه در بین مردها ) قدر خانمی به قانعی و کم توقعی شما رو بدونه
من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد
شما لطف داری مانی جان.
خوب من برام یه سری چیزهای دیگه مهمه که اون ها هم زیاد آسون نیست. شاید هم سخت تره
من کلاً از بچگی هم بیشتر علاقه داشتم هدیه بدم تا بگیرم.
لذتی که بهم دست می ده وقتی هدیه می دم خیلی بیشتره.
راه خواهم افتاد ... باز از ریشه به برگ ... باز از بود به هست
بیتا جون منم دقیقا مثل شما بوده تا الان زندگیم
با تفاوت 100 تا سکه بیشتر مهریه
ولی باید بگم اگه همسری برام کادو بگیره خوشحال میشم
ااگر هم نه گل فقط بگیره کافیه
مهم اینکه عاشق من و جوجو هست و اینو میدونم
2810