2777
2789
عنوان

شوشوی شما در موقع زایمان چی بهتون هدیه داده یا میده ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 36559 بازدید | 235 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من شوهرم طلبه هستش به خاطر اینکه شهرستان هستیم(از خانواده هامون دوریم)و من دانشجوام برام قبل از بارداریم ماشین ظرفشویی ١٢نفره خرید البته من خیلیم مهمون برام میاد .....من با توجه به شهریه خیلی کم شوهرم هیچ انتظار کادو ندارم اگرم پول داشته باشه ازش میخوام برا زایمانم هزینه دکتر و اتاق خصوصی رو بده که میشه٥٠٠ ت اگرم نداشت توکل به خدا با همون شرایط بیمارستان زایمان میکنم اخه من شوهرم خیلی داره زحمت میکشه من خورد و خوراکم خوب باشه و اذیت نشم من که ازش خجالت میکشم خیلى
از لحظه ای که مادر شدم نمیتوانم بدون شرم به چشمان مادرم بنگرم! ای فرشته زمینی ،ای مادر فداکارم .... بسیار دوستت دارم
همسر م یک عدد خوشه انگور طلا با یک جعبه شیرینییییییییییییییییی بعد از 4 ماه شیرینی نخوردن خیلی بیشتر از اون طلا بهم مزه داد
خداوندا قرارم باش ویارم باش جهان تاریکی محض است میترسم کنارم باش.
من یه نکته ای رو دوست دارم بگم البته این نظر منه شاید شما نپذیرین......معمولا تو دوران عقد عشقا داغه همش واسه هم کادو میخریم دائم از حال هم خبر میگیریم ولی بعد عروسی خیلیا شاکی ازینکه چرا دیگه همه چیز مثل دوره عقد نیست؟
به این فکر نمیکنیم که حالا از شاخه گل گرفته تا یه طلای گرون تبدیل شده به اینکه وقتی خوابیدیم شوهرامون یه پتو رومون میکشن چون از دیدن اینکه سردمونه ناراحتن یا اینکه بعد از زاییدن ما به ما کمک میکنن که بچمون رو بخوابونیم تا بتونیم استراحت بیشتری بکنیم باور کنین اگه دقت کنین میبینین شکل محبت ها عوض میشه اما اصلش نه البته جای شکی نیست اون مردی که زحمت کادوی مادی رو میکشه خیلی زنشو خوشحال میکنه اما بالاخره هر ادمی یه برخوردی داره
گاهی وقتها واقعا چشمها را باید شست جور دیگر باید دید.......
روی صحبت من به عزیزایی بود که گاهی از شوهراشون دلگیر میشن ببخشید جسارت کردم
از لحظه ای که مادر شدم نمیتوانم بدون شرم به چشمان مادرم بنگرم! ای فرشته زمینی ،ای مادر فداکارم .... بسیار دوستت دارم
یعنی واقعا باید کادو بگیریم؟ من یکی که دلم نمیاد. مگه من چی براش کادو میگیرم ؟ تازه تولد نی نی نزدیک تولد همسری هم هست . میخوام خود گل پسر رو بهش کادو بدم . ولی خدائیش موقعی که می بینم همسرم تمام این دوران همراهم بوده ، کوچکترین گله ای از هیچی نکرده، با شرایطم راه اومده تامن سرکار برم این مدت حتی با اینکه من چون خسته می شدم خیلی از روزا شام و ناهار فردا رو نداشتیم، وقتی خودش خسته تر ازمن بود میومد و کارای خونه رو انجام میداد تا من استراحت کنم و از همه بالاتر که وظیفه خانواده دو طرف رو که در این مدت اصلا کمکمون نکردن خودش انجام داده ؛ دیگه هیچ توقعی ازش ندارم . عشقش رو با همین محبتای خالصانه اش بهم نشون داده ، بی خیال طلا و دسته گل و هر چیز دیگه . وجود خودش بهترینه.
بزرگترین مصیبت برای یک انسان آن است که نه سواد کافی برای حرف زدن داشته باشد نه شعور لازم برای خاموش ماندن
شادی خندان خیلی قشنگ گفتی...........امیدوارم که هر سه تون سلامت باشید.......
منم سلامتی شوهرمو بچه هام از همه چیز برام مهتره و اینکه میدونم شوهرم عاشقانه ما سه تا رو دوستداره.....برای یه نیا می ارزه.........همیشه هم من هرچی خواستم برام دریغ نکرده.......دیگه توی این 10 سال همدیگه رو خوب شناختیم............من فقظ دوست دارم برام یه سبد گل بیاره
چو شقایق از دل سنگ برآ...
شوشوی من برای من چیزی نخرید اما دستش درد نکنه حتی نزاشت بابا و مامانم یه چوب برای نی نی بخرند . تمام سیسمونی رو خودش خرید همه چی رو هم بهترین جنس رو خرید و من هر چی دلم خواست انتخاب کردم ( اما خودمونیم یه کم ناراحت شدم انتظار داشتم برام حداقل یه شاخه گل بگیره اما چون برام گل زیاد اورده بودند اون دیگه برام گل هم نگرفت بعدش هم بهش گفتم کلی خجالت کشید اما چه فایده ای داشت ....)
من اولین باره نی نی دار شدم. چند شب پیش با شوهرم رفتیم بیرون مجبورم کرد یه سرویس طلا انتخاب کنم تا موقع زایمانم بخره. ولی من از این توقعا ندارم اگه یه شاخه گل هم هدیه بیاره کافیه. من با تمام وجود حس میکنم که خیلی برا زندگیمون تلاش میکنه.ولی خوب خودمونیم سرویس طلا حداقل پیش فامیل شوهر بدک نیست.مگه نه؟؟
***زندگی کن و بخند***فقط به خاطر آنهایی که با لبخندت زندگی میکنند***
به نظر من اگه چیزی واسه زن بخرن یعنی ارزش این کار رو در حد اون کادو پایین اوردن مگه براشون نوکری و کارگری کردیم که چیزی برامون بخرن به قول شادی خندان وجودشون و درکنارمون موندن وهمراه بودنشون بزرگترین هدیه است
من نی نی ندارم و حالا حالاها قرار نیست داشته باشم اما شوشو میدونه اگر کادوی باحالی بهم نده حسابش با کرم الکاتبینه . کادو دادن هیچ ارتباطی با نوکری و ... نداره و تنها برای تشکر و قدردانیه
من یه بارداری ناموفق داشتم و حالم تو اون دوران واقعا بد بود اما تو همون احوال به فکر خورد و خوراک همسرم بودم تا بهش بد نگذره همسرم از همه درد و ناراحتی و آسیب روحیو جسمی که به من وارد شد چقدرشو درک کرد؟ اگر یه روزی به خوام بچه ای به دنیا بیارم بازم این منم که باید درد و زجر و بد بختی رو برای 9 ماه بکشم مردا از سختی های مادر شدن چی می فهمن ؟وظیفه شونه دنیا رو به پای زنشون بریزن غیر از اینو من قبول ندارم باید تا آخر عمر ممنون زحمات ما باشن و باید زبونن و عملا اینو ثابت کنن
2810