2777
2789
عنوان

شوشوی شما در موقع زایمان چی بهتون هدیه داده یا میده ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 36559 بازدید | 235 پست
منم شوشو روز زایمان برام دسته گل آورد و دو روز بعدم با خواهرش رفت برا من یه پلاک و برا دخترم یه گوشوره خرید...چون میدونست من رو کادو حساسم.و کادو گرفتن و خیلی دوست دارم خواست خوشحالم کنه
خوش بحالتون شوهری من خیلی مهربونه خیلی هم همدیگه رو دوست داریم ولی یه عیب بزرگ داره که من رو رنج می ده( البته حق داره چون اونا تو خانواده اصلا اهل هدیه دادن نیستن) اونم اینه که همیشه یادش می ره هدیه بخره یا نمی دونه چی بخره از خودم می پرسه منم دوست دترم به سلیقه خودش باشه من یه دفعه ببینم چی واسم خریده ................امروزم خیلی از دستش ناراحتم چون تولدم و هنوز از صبح یه تبریک خشک و خالی هم نگفته گریههههههههههه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آسمون گلی ,عزیزکم
مگه نگفتی شوشوت خیلی مهربونه و همو دوس دارین؟؟خب همون عشقو به عنوان هدیه ی تمام مناسبتها ی سالهای با هم بودن قبول کن.............
تو که میدونی مشکلش از کجاس و اصلا قصد آزارتو نداره........پس به همون عشق قشنگ ببخشش و به دل نگیر عروسکه شوشو......(چشمک)
هیچ اشکالی نداره اگه بری بغلشو بگی:عزیزم نمیخوای تولد معشوقتو تبریک بگی؟؟
.
.
.
امیدوارم تا آخر امشب با یه هدیه ی ناز سورپرایزت کنه...........
آسمان جون نمی خوام الکی دل خوشت کنم ولی مطمئن باش بعضی وقتها شوشوها اینقدر فکرشون مشغوله و درگیر کارای روزمرشونن که ممکنه فراموش کنن وگرنه شوشویی که اینقدر ازش تعریف می کنی فکرنمی کنم از قصد این کارو بکنه.0 راستی عزیزم تولدت مبارک
نادین جون تینا جون از دلگرمی تون ممنون ...........آقایی من مرد خوبیه اما این یه کار رو هر کار کردم نتونستم بهش یاد بدم دیشب وقتی بهش گفتم امروز بهم تبریک نگفتی گفت مهم اینه که دوست دارم عاشقتم .......... گفتم حالا که دوستم داری هدیه چی خریدی گفت وقتی همه زندگیم مال تو هست آخه چی می مونه که بخرم می بینین ترو خدا چطور آدم رو قانع می کنن از دست این مردا
آسمان اینو قبول دارم که میگه همه زندگی من مال تو چون بعضی از مردا توی زندگی توی خرج کردن به زنشون اختیار میدن به نظر من همچین زنی اصلا نباید توقع هدیه داشته باشه چون میدونه اینقدر آقاییش باهاش رو راسته که همه پول و همه زندگیش دست اونه
2810