2777
2789
عنوان

شوشوی شما در موقع زایمان چی بهتون هدیه داده یا میده ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 36559 بازدید | 235 پست
همسر من برای زایمانم برام یه دوربین عکاسیه حرفه ای و یه سرویس طلا گرفت.سرویس کادوی اصلی بود و دوربین رو به این خاطر برام گرفته بود که با عکاسی کردن سرم گرم شه و یه موقع افسردگی بعد زایمان نگیرم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای چه تاپیکه باحالیه.....من که کلی از خوندن نظرات وحرفای بچه ها لذت بردم......
من که نی نی ندارم...دوبار سقط کردم!هرچند عاشق طلا هستم ولی حاضرم خدا فقط بهم یه نی نی سالم بده...شوهرم کوفت هم بهم نده!!!!!
هرچند توی اون دوبار بارداری ناموفقم چون استراحت مطلق بودم تمام کارهامو شوهرم ومامانم میکردن شوهرم حتی منو حموم میبرد ولباس زیر هامم با دست برام میشست واین خودش برام خیلیییییییی ارزشمند بود!

خدا داره نگات میکنه!بهش لبخند بزن!
در ضمن یعنی چی که زدن این تاپیک کار درستی نبوده و....مگه زنه گنده هم اینقدر بی جنبه میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
منم دوتا بچه سقط کردم ودر حسرت روز زایمان هستم ولی هرگز حسادت نمیکنم ودلخور نمیشم....خوب هرکس همسرش یه جور قدردان زحماتشه!!!!!

شماهایی که حسرت میخورید...یاحسودیتون میشه...یا هزار دلیل دیگه دارید که میگید این تاپیک خوب نیست...بجای این حرف ها از خداوند بخواید که به شما هم اونچه رو که به دیگران ویا سایر بنده های خوبش داده ببخشه....خدا که ازخزانه غیبش چیزی کم نمیشه!!!!

هرچی از همسراتون هدیه گرفتید چه طلا وچه غیره...مبارکتون باشه!نوش جونتون!!!!!!!!!!!!!!!!
خدا داره نگات میکنه!بهش لبخند بزن!
شوهرم برای من یه گردنبند و یه دستبند طلا خرید . البته سپرده بود مامانم بخره که به سلیقه اون باشه .

مادرشوهرم وقتی دید تو دست و گردنم انداختم گفت چقدر قشنگه تازه خریدی ؟ گفتم که کادوی روز زایمانم از طرف پسرش بوده . مادرشوهر مهربونم گفت : تازه کم هم خریده . وظیفش بود بیشتر از این برات می خرید ! :)

خود مادرشوهرمم روز زایمانم بهم یه انگشتر طلا با نگین یاقوت داد . دستش درد نکنه .

البته من نزدیک به 2 سال پیش زایمان کردم .
من الان 5 ماهه حامله ام.خداییش هیچ توقعی ازش ندارم.یعنی توقعی ندارم که چیزی برام بگیره یه شاخه گل کافیه.ولی توقع دارم تو این دوران باقی مونده کمکم کنه و بیشتر از اون بعد زایمانم کمکم کنه.فکر نمیکنم توقع زیادی باشه
2810