2777
2789
عنوان

شوشوی شما در موقع زایمان چی بهتون هدیه داده یا میده ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 36559 بازدید | 235 پست
شوهر من هیجی نداد !!! :-(((( الان بار دوم باردارم هیجی نمیکم ببینم یاد نکرفته هنوز ؟ههههههه

ولی به نظر من خیییلی جالبه شوهر اهمیت بده وبرا همسرش ارزش قائل بشه حتی کمترین جیز به عنوان هدیه بهش بده کارجالبیه ولی واجب نیست لول
من اردیبهشت زایمان میکنم
هنوز نمیدونم کادو میگیره یا نه
ولی من هیچوقت انتظار کادوی گرون قیمت ازش نداشتم و ندارم
و هر وقت با چند تا شاخه گل میاد خونه اینقدر غرق شادیم میکنه که تا مدتها سرحال سرحالم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

در ضمن من یک ماه پیش عمل سرکلاژ داشتم
از روزی که دکتر گفت باید سرکلاژ منم تا روز عمل وقتی نگرانی و اضطرابش و میدیدم (که تازه سعی میکرد به روی خودش نیاره به خاطر من ) میفهمیدم که هنوز چقدر عاشقانه دوستم داره
دیدن صورت نگرانش قبل از رفتن به اتاق عمل
و شنیدن آشفتگیاش تو مدت عمل من از دهن دیگران نشون میداد که چقدر ......
همیشه میگه دوست ندارم بچه هیچوقت فاصله ای بینمون بندازه

اینارو گفتم برای اینکه میدونم روز زایمان من اون بیشتر از من عذاب میکشه و اگه از قبل فکری نکرده باشه مطمئنا اون روز فکرش کار نمیکنه و همینقدر که اسم خودش رو به یاد بیاره هنر کرده!
ولی میدونم بعد از زایمان از من مثل همیشه با آغوش گرمش استقبال میکنه که آرامش بخشترین جای عالمه واسه من
یه دنیا دوستش دارم!!!!!!!!!!

سلام سارا جان من فروردین زایمان می کنم شوشوی من هم چون می دونه روز زایمان اسم خودشم یادش می ره کادوی منو ماه پیش گرفت یه دستبند و یه انگشتر البته گفته تا روز زایمان قایم میکنه که اون روز به نظرم جالب بیاد و تکراری نباشه
فاصله تان را با آدمها حفظ کنید !

از یک جایی به بعد ،

آدمها تاوان دوری آرزوهایشان را

از نزدیکی شما می گیرند....
زایمان من و تولدم و سالگرد ازدواجم همشون نزدیک هم هستن. واسه همین شوشو گفته واسه همش یه کادو میده ... قراره طلا باشه ... منم انتظار ندارم که واسه هر سه تا مناسبت کادوی جدا بده
البته اگر هم چیزی نده دلخور نمیشم. ازش توقعی ندارم ...

من هم با من.(!!!!) موافقم . دقیقا همینطوره . هدیه گرفتن و یا نگرفتن معیاری برای سنجش خوشبختی نیست. ()()()()()() خیلی از شوشوها با یه دسته گل به استقبال نی نی و همسرشون رفتن و بازهم میبینیم که نظرات خیلی خوب، عالی و زیبایی درباره شوشوهای گلشون دادن . این یعنی عشق یعنی محبت یعنی نهایت خوشبختی ....................... همتونو دوست دارم همینطوری خوشبخت و شاد باشید بووووووووووووووووووووووووسسسسسسسسسسسسسسسس
شوهر من هم اصلا کادوی نداد البته اون نگرانی که به خاطر زایمان من تو چشماش بود و شوقی که بعد از زایمانم داشت هم به خاطر بچه هم خودم خیلی برام ارزش داشت البته یک چیزی بگم همگی بخندید از اونجا که قرار بود زایمان طبیعی داشته باشم تو بیمارستان کاملا تو اطاق انتظار صدای جیغ و داد خانمها که زایمان طبیعی میکردن مشخص بود قبل از من یک خانمی زایمان کرده بود که کلی داد و فریاد راه انداخته بود همسرم هم فکر کرده بود که منم کلی گریه کرده بود ( این اکاش اینجا از اون شکلکها داشت )
هوای پاک حق مسلم هر ایرانی است.http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=696437&PostID=27337662#27337662
2810