2777
2789
عنوان

آیا در منزل خود تلفن همراه بلا استفاده و معیوب دارید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 388 بازدید | 47 پست
سلام سانتاماریا خانم متاسفانه تاچ و ال سی دی اینها حدود 450 الی 500 شده و در واقع قیمت کل گوشی رو ت ...

وای 😭

منم باردار نیستم 🙈 اما یه آرزوی مهم دارم که باید تا یه ماه دیگه بهش رسیده باشم ، مرسی که برام صلوات میفرستین 😘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یه دونه قدیمی دارم .منتظرم این خراب بشه از قدیمیه استفاده کنم چون دیگه با این قیمتا خریدن گوشی محاله گوشی با کیفیت معمولی رو به بالا a8.سامسونگ  چهار ملیونه😞قدیما با این پولا گلکسی نوت میشد خرید .

خدا دیگه ازت ناامید شدم. واقعا حرفی ندارم.
سلام سانتاماریا خانم متاسفانه تاچ و ال سی دی اینها حدود 450 الی 500 شده و در واقع قیمت کل گوشی رو ت ...

سلام گوشی s6 ایج دارم بالای صفحش اندازه نصف مورچه سیاه شده خیلی کم...ی حاله هست سیاهم نیس درکل خیلی کمه...قیمتش چجوریه؟؟

خدایا امیدم بتوست!!!  
بله نسبتا سریع شارژمیشه باطری اصل ازکجا بایدبگیرم

میتونم از شرکت براتون سفارش بدم

احتراما،قدیمی ترین کاربرمَردِسایت،O2shOmaL کانال 🖤تلگراام بنده،دیدنش خالی از لطف نیست...
تو اصفهان جایی سراغ ندارید بدم برام درستش کنند؟

خیر بنده شمالم

احتراما،قدیمی ترین کاربرمَردِسایت،O2shOmaL کانال 🖤تلگراام بنده،دیدنش خالی از لطف نیست...
سلام گوشی s6 ایج دارم بالای صفحش اندازه نصف مورچه سیاه شده خیلی کم...ی حاله هست سیاهم نیس درکل خیلی ...

سلام

قیمت چی؟

میخام بفروشم گوشیو...همه جاش سالمه فقط همون یک نقطع کوچیک بالای صفحش کنارش...زیادم دیده نمیشع..از دس ...

میتونید عکسشو تلگراام کنید؟

منم یدونه نوکیا۲۰۶ دکمه ایی دارم😅.چقدر میارزه😁معیوبه

سلامم

شکلش چیه بزرگوار؟

2810