2777
2789

لطفا وقتی یه آشنایی میبینید که چاق شده بهش نگید چاق شده

خودش میدونه

بهش نگید رژیم بگیر خودش میدونه اگه بخواد

من جوون هستم و موهام سفید شده

وقتی یه آشنا رو بعد چند سال تو خیابون میبینم وحشت میکنن از دیدن موهام

میگن فلانی موهات سفید شده ها!

خوب خودم میدونم

بعد لحن دستوری میگن همین الان رفتی خونه رنگ کن

کاش بدونن منم میدونم چیزی به اسم رنگ مو وجود داره

من همیشه یه لبخند میزنم میگم نه دوس ندارم ولی واقعا ناراحت میشم

تو رو خدا اگه کسی لاغر شده چاق شده پیر شده

هر چی

بهش نگید

راهکارم اگه ازتون خواست یااگه باهم خیلی صمیمی هستید بدید

شاید فکر کنید این جمله ها که چیز مهمی نیست ولی اون حرفایی که شما بهش میزنیدو اون ممکنه روزی از چند نفر بشنوه 

حالا من چرا اینا رو اینجا میگم

چون زبون ندارم به اونایی که ناراحتم میکنن بگم،خواستم بگم احترام بذاریم به ظاهر همدیگه

مرسی که اومدید❤

هیچ چیزارزش ناراحتی تورونداره،بلا استثنا هیچ چیز

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2803

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 
2804

اینکه ادم این چیزا رو بیان کنه خوب نیست 

ولی کسیم به خودش نمیرسه یا از چاق بودن یا پیر شدنش تو جوونی لذت میبره از اون بدتره

احمقانه ترین جمله معروف نی نی سایت :" شما ناراحتی نخون " درمواجه با نظرات مخالف!قطعا کسی که از تبادل نظر و رو به رو شدن با طرز فکرای عمیق تر از خودش میترسه و میخواد تو همون مرداب تحجر و عقب موندگیه خودش دست و پا بزنه و بیشتر فرو بره این جمله رو بکار میبره  
رنگم به خاطر اینکه موهام  بعد دوسه بار رنگ خیلی ضعیف میشد و کلا الانم هست کلا گذاشتم کنار

من شنیدم میگن حنا خوبه بزنی رو سر

چه کسی میداند؟   که تو در پیله تنهایی خود، تنهایی؟                 که تو در حسرت یک روزنه در فردایی؟                                                     پیله ات را بگشا،                                                                  تو به اندازه ی پروانه شدن زیبایی ....💗
2805
اینکه ادم این چیزا رو بیان کنه خوب نیست  ولی کسیم به خودش نمیرسه یا از چاق بودن یا پیر شدنش تو ...

درسته طرف اشتباه میکنه به خودش نمیرسه ولی باز بدبختیاش رو دوش خودشه 

منم دلیل خودمو گفتم که چرا رنگ نمیکنم

هیچ چیزارزش ناراحتی تورونداره،بلا استثنا هیچ چیز

من یه بار، فقط یه بار به  یه فامیل گفتم وای چه چاق شدی لاغر شو حیفه

که الانم خیلی پشیمونم، ولی هدفم تشویقش بود برا لاغری، زایمان کرده بود و قبلش عالی بود

دیگه به کسی نگفتن، اونم ناراحت ‌شد و یه بار به من به تلافی گفت چاق شدی!

حناموی سفید نارنجی میکنه

راستش و بخوای من تو نی نی سایت شنیدم بچه ها میگفتن حنا خوبه وگرنه خودم خبر ندارم

چه کسی میداند؟   که تو در پیله تنهایی خود، تنهایی؟                 که تو در حسرت یک روزنه در فردایی؟                                                     پیله ات را بگشا،                                                                  تو به اندازه ی پروانه شدن زیبایی ....💗
2801