2777
2789
عنوان

بهترین یا سخت ترین قسمت دوران بارداریتون رو به خاطر دارید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 14298 بازدید | 154 پست
سلام عزیزم من نه روی دخترم  نه پسرم ویار داشتم زایمان اولم خیلی زیبا وخوب بود چون برا اولین بار ...

امیدوارم کوچولوهای شما هم همیشه سالم و سلامت باشند

امیدوارم کوچولوهای شما هم همیشه سالم و سلامت باشند

ممنون عزیزم همچنین 

خداوندا تومی دانی که من دلواپس فردای خودهستم.مبادا گم کنم راه قشنگه آرزوهارا.مبادا گم کنم اهداف زیبا را.مراتنها تو نگذاری خداوندا. خداوندا.🙏💖💖💖💖💖💖💖

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من بارداری اولم  زمانی که نوزده سالم بود ی بارداری راحت وبی دردسر .فقط هفته سی وشش ب خاطر بالا ...

خیلی خاطره دردناک و تاثیر گذاری بود. در حال حاضر باردار هستید؟ چون تیکر زدید

گفت باید تا ۱۵ شهریور صبر کنی نتیجه غربالگری و ازمایشتو ببینم بعد! هیچی جز شیاف پروژسترون نداد که او ...

حالا تا اون موقع نمک و هر چیز شور رو کاملا قطع کن و اگه فشارت رفت بالا یا ورم داشتی زودتر برو پیشش انشالا که به سلامت این دوران رو بگذرونی

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
حالا تا اون موقع نمک و هر چیز شور رو کاملا قطع کن و اگه فشارت رفت بالا یا ورم داشتی زودتر برو پیشش ا ...

زیاد نمک نمیخورم فقط یکم توی غذا میریزم وقتی درست میکنم . همش هم خوابیدم . از ترسم رابطه هم ندارم

خدایا شکرت  

بارداری من تو سن بالا بود خیلی میترسیدم که جوری نباشه.

بدترینش وقتی بود برای اون سونو که میری جنین مشکل نداشته باشه

از شدت استرس که دستور سقط ندن رو به مرگ بودم

روی تخت سونو که دراز کشیدم از شدت عصبی بودن پاهام بشدت میلرزید و میپرید که شوهرمو دستیارش نگهمداشته بودن

تا اعلام نتایج یعنی مردم ها.

اخرش اینکه نتیجه خوب و یه دختر قشنگ دارم ۳سالشه

❤❤❤❤❤❤❤

از وقتی ک فهمیدم باردارم بد بود تاوقتی ک دخترم بیست روزش شدچون توبارداری عین جنازه بودم از مریضی و تهوع و.... بعدشم دخترم زردی داشت و فکر کردم مشکل روده داره همش تواسترس بودم و گریه بعد ک خوب شد و مشکلی نداشت تا الانش برام بهترینه 

مامانم همیشه میگه تا وقتی یکیو پیدا نکردی که برات مثل بچه‌ت باشه نرو توی رابطه، ازدواج!یه بار که پرسیدم یعنی چی، گفت یعنی مثل بچه ای که از گوشت و پوست و استخون خودته باشه برات، نه خوبشو، نه بدشو، نه خوشگلشو، نه زشتشو، نه داراشو، نه فقیرشو حاضر نباشی با کس دیگه‌ای عوض کنی، هر عیب و ایرادیم که داشته باشه دلت نخواد یکی بهترشو بیاری به جاش، چون برات بهترینه در هر حالتی.‌‌..وقتی ازدواج کن که مطمئن باشی می‌تونی توی سختیا، نداریا، مریضیا، گرفتاریا مثل یه مادر بمونی به پای آسمون ابری و آفتابی زندگیِ طرفت، گاهی عینک آفتابی بزنی، گاهیم چتر بگیری دستت!:))

شیرینی ک فراوون داشت اما وقتی جنسیتش مشخص شد خانواده شوهرم ناراحتی ب بار اووردن ک چرا دختره...اسن در حالیه ک من هر روز دعا میکردم ک دختر باشه........حالا جونشونم براش میدن اما چ فایده

بزرگترین گناه ناامیدی از رحمت خداست😉❤️

یعنی میشه منم زودتر به روزای خوبش برسم.. من خوب بودم فقط کمی تهوع و کمی بی حالی داشتم.. از وقتی وارد ماه سوم شدم دارم میمرم بس که دلم نمیاد چیزی بخورم و بعدش از شدت گرسنگی تهوع و استفراغ.. چه کنم؟؟؟

بچه اولم رو تو هفته اخر بارداري بخاطر بند ناف از دست دادم،بدترين قسمتش وقتي بود كه با زايمان طبيعي دخترم رو به دنيا آوردم،تصويرش هميشه تو ذهنمه،بعد خدا پسرم رو بهم داد.تصميم گرفتم دوباره باردار شم.بچه بعديم هم تو هفده هفته بخاطر مشكل قلبي سقط شد.خيلي سخت بود،دلبسته ش شده بودم.الان دوباره باردارم،دعا كنيد به سلامتي به دنيا بياد

يا كاشف الكرب عن وجه الحسين اكشف كربي بحق اخيك الحسين
شیرینی ک فراوون داشت اما وقتی جنسیتش مشخص شد خانواده شوهرم ناراحتی ب بار اووردن ک چرا دختره...اسن در ...

چقدر ناراحت کننده. برای این طرز تفکر متاسفم. 

موضوع تاپیک قبل درباره همین موضوع بود. 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/2031044/بالاخره-جنسیت-جنینم-رو-فهمیدم-اما-اصلا-خوشحال-نیستم

بچه اولم رو تو هفته اخر بارداري بخاطر بند ناف از دست دادم،بدترين قسمتش وقتي بود كه با زايم ...

امیدوارم بعد از این همه سختیهایی که تجربه کردید خدا یک نی نی سالم بهتون بده. از صمیم قلب دعا کردم که بارداری رو با موفقیت به پایان برسونید

امیدوارم نی نی رو با دلی خوش به آغوش بکشی

امیدوارم بعد از این همه سختیهایی که تجربه کردید خدا یک نی نی سالم بهتون بده. از صمیم قلب دعا کردم که ...

ممنون عزيزم،ان شاءالله با دعاي شما خوبان

يا كاشف الكرب عن وجه الحسين اكشف كربي بحق اخيك الحسين
2810