2777
2789
عنوان

بهترین یا سخت ترین قسمت دوران بارداریتون رو به خاطر دارید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 14298 بازدید | 154 پست

بارداری من بینهایت سخت بـــــــــــــــود😭😭 

اول ک ویار شدید داشتم تا پنج ماه 

بعدم لکه بینی باعث شد تا پنج ماهگی شیاف استفاده کنم لکه بینیم ک تموم شد کیست مویی گرفتم بینهایت وحشتناک بودالانم ک بهش فک میکنم گریم میگیره کیست مویی ک گرفتم بهم گفتن عفونت کل بدنتو گرفته واسه جنین خیلی خطرناکه.زخمم هم باز بود هر روز باید شست و شو میشد هر بار ک میشستن من هزار بار میمردم و زنده میشدم😭😭😭😭😭😭😭😭

ماه های اخر هم از بس کمر درد میگرفتم نمیتونستم حتی ۱ثانیه بیاستم ی قاشق بشورم

و تو کل نه ما هم ک استرس زایمان طبیعی رو داشتم ولی خدا کمک کرد نی نیم بریچ بود سز شدم

بچه اولم رو تو هفته اخر بارداري بخاطر بند ناف از دست دادم،بدترين قسمتش وقتي بود كه با زايم ...

دختر دایی منم تو ماه اخر با بند ناف بچش خفه شد اونم طبیعی ب دنیا اوردش جای بندناف تو گردن بچه مونده بوده

زیادی خوب نباش ، داستان میشه   

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پسر. یادختر هیچ فرقی نمیکنه مهم یه بچه سالم وصالح داشته باشیم وشکر گذار باشیم خداوند مهربان هردردی رو که میده درمون هم میده خداوند هیچ وقت بد بندشو نمیخواد به هرکس میده یا نمیده یا چندتا میده خداوند صلاح اون دم رو دیده .  خدایا سپاسگذارم

خداوندا تومی دانی که من دلواپس فردای خودهستم.مبادا گم کنم راه قشنگه آرزوهارا.مبادا گم کنم اهداف زیبا را.مراتنها تو نگذاری خداوندا. خداوندا.🙏💖💖💖💖💖💖💖

سخت ترین قسمت بارداریم زایمان طبیعی ام بود که دوازده ساعت طول کشید. بعدشم ایراد گرفتن های اطرافیانم بود که در مورد وزن کم بچه ام و اسمش  و چیزهای دیگه نظرات منفی بهم دادن اینطوری خستگی بارداری و زایمان به تنم موند.

چیزی به زایمان شما نمونده براتون آرزوی موفقیت و زایمانی راحت دارم برای بطرف شدن حالت های تهوه   ...

ممنونم عزیز

تقریبا هیچ کدوم از راه ها بهم کمکی نکرد خودش تو ماه هشت کمتر شد الانم گاهی اوقات هنوزم حالت تهوع میگیرم

❤️خدایا پناهم باش ❤دوسداشتی یه صلوات واسه مشکلم بخون رفیق دمت گرم🌷

من الان خاطرات بدی دارم

نفس کشیدنم سخت شده

نمیتونم رو پشت بخوابم

لگن و کمرم بشدت درد میکنه

معدم درد میکنه

😔😔😔😭خیلی سخته این روزها برای من 

😘همســرم بهـترین مـــرد دنیا نفسم به نفســات بنده😘

بهترین لحظه شنیدن صدای قلبش و اینکه گفتن پسره و سالمه بدترین عمل سرکلاڗم تنگی نفس شدیدم الانم که تپش قلب و تنگی نفس و افسردگی حاد دکترم برام زده vgr زایمان زودرس خیلی میترسم توروخدا دعا کنین حداقل بچم تا ۴ ماه دیگه بمونه همش تکوناشو تو واڗنم حس میکنم میترسم اومده باشه پایین 

من که تقریبا هر دور ورز یکبار با همسر در حال بحث و جدالیم. از اول بارداری تا الان  که نزدیک 5 ماهمه بیشتر از کل دوران مجردیم گریه کردم و غصه خوردم.اولین بارداریمه و متنفرم از این روزا.هیچ حسی به نی نیم ندارم هنوز و بابت این موضوع دلم براش میسوزه.شوهرمو هیچ وقت نمی بخشم چون تو این مدت مراعات نکرد...نه وقتی ناراحتم کرد عذر خواهی کرد و نه وقتی حالم بد بود سراغم اومد. حرفایی تا الان تو این دوره ازش شنیددم که خیلی دلم شکست.و دیشب دیگه به خدا حوالش دادم.خسته شدم...

وقتی موقع خواب میخاستم از این پهلو به اون پهلو بشم پسرم زودتر وول میخورد تواون پهلوم این کار منو سخت میکرد اما دوسش داشتم یا فک کنید تو یه جمعی باشی همه آروم نشستن ولی پسرم تو شکمم میرقصیدوجشن گرفته بود عاشق تکون خوردناش بودم من درکل از لحاظ جسمی بارداری راحتی داشتم و اذیت نشدم اما از لحاظ روحی شوهرم خیلی خیلی اذیتم کرد 

من که تقریبا هر دور ورز یکبار با همسر در حال بحث و جدالیم. از اول بارداری تا الان  که نزدیک 5 م ...

تمایل دارید برای اینکه حالتون بهتر بشه و بتونید مشکلات این دوران رو بهتر سپری کنید با یکی از مشاورین کلینیک ما در ارتباط باشید؟

در قسمت کلینیک مشکلات خود را به شکل محرمانه برای مشاورین ارسال کنید. مطمئنا می تونن راهنماییتون کنند

https://www.ninisite.com/clinic

بهترین لحظه شنیدن صدای قلبش و اینکه گفتن پسره و سالمه بدترین عمل سرکلاڗم تنگی نفس شدیدم الانم که تپش ...

آرزو می کنم جنین در سلامت کامل باشه و دوران بارداری رو با موفقیت به پایان برسونید. این مشکل برای خیلی ها پیش میاد. حتما استراحت مطلق داشته باشید و با پزشکتون در ارتباط باشید. می تونید برای سوالاتی که ذهنتون رو مشغول می کنه و به پزشکتون دسترسی ندارید از مشاورین کلینک سایت هم کمک بگیرید

من الان خاطرات بدی دارم نفس کشیدنم سخت شده نمیتونم رو پشت بخوابم لگن و کمرم بشدت درد میکنه معدم ...

این مشکلات برای خیلی از خانم ها در این دوران پیش میاد. اما فکر کردن به آنها ممکنه سخت ترش کنه. اگر دوست دارید راهکاری پیدا کنید که از شدت این موارد بکاهید می تونید با مشاورین نی نی سایت در قسمت کلینیک ارتباط داشته باشید و راهنمایی بخواید

یعنی میشه منم زودتر به روزای خوبش برسم.. من خوب بودم فقط کمی تهوع و کمی بی حالی داشتم.. از وقتی وارد ...

سلام
منظورتان از این که دلتان نمیاید چیزی بخورید چیست؟ اشتها ندارید یا ؟ اگر تهوع دارید میتوانید دارو بخورید تا مشکل برطرف شود و این علائم بعد از هفته ۱۶ بارداری تقریبا از بین میرود. 

2810