2777
2789
عنوان

خودشون شوهر چوب کبریتشونو دو دستی چسبیدن ، بعد برای مردم تصمیم میگیرن

| مشاهده متن کامل بحث + 2664 بازدید | 117 پست
من اول عمل کردم توده اینقدر بزرگ شده بود تخمدان راست ترکیده بود بعد گفتن عمل تمیز بوده ولی چون بدخیم ...

انشالله عزیزم برات دعا کردم اگه قابل باشم❤️

برای کسی که می فهمد هیچ توضیحی لازم نیست، برای کسی که نمی فهمد هر توضیحی اضافه ست ؛آنانکه می فهمند عذاب می کشند آنانکه نمی فهمند عذاب می دهند .                مهم نیست که چه مدرکی دارید ؛؛.                 مهم این است که چه درکی دارید.....

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اينم جواب صبوري خوب بودن چون فكر كرده مادر شكا مظلومه و صداش در نمياد گفته بزار بچسبونم

آره دقیقا مامانمم همینو گفت،،، گفت دستمزد صبوری و خوبیم رو دارید میدید

من از روییدن خار سر دیوار دانستم که ناکس کس نمیگردد بدین بالا نشینی ها.
2803

کااااااااملا باهات موافقم

دمت گررررم خیلی خوب جوابشون دادی

اگر بدانيد مردم هزار بار بيشتر به يك سردرد معمولى خوداهميت مى دهند تا به خبر مرگ من و شما،ديگر نگران نخواهيد شد کهدرباره شما،چه فكرى مى كنند...!
من اول عمل کردم توده اینقدر بزرگ شده بود تخمدان راست ترکیده بود بعد گفتن عمل تمیز بوده ولی چون بدخیم ...

ای جوونم عزیزه دلم.حتمااا واست دعا میخونم.همین الان.ایشالله خوبه خوب میشی ای سری دیگه.😘

مگه میخوام برا شما هوو بگیرم که انقدر بعضیا عصبی شدن . خب همسر شهید در درجه اول اگه منت گذاشت و قبول کرد . نشد یه خانوم دیگه ( که البته سالم باشه ). خودم میدونم تلخه و سخته ولی میخوام اینکارو بکنم. زندگی خودمه چرا توهین میکنین؟ . اگر هم کمی احکام بلد باشید میدونید که اگر انجام نذری ممکن نباشه چیزی به گردن ادم نیست. (مثلا توی نذر من اگه همسر خودش قبول نکنه )

2804
من نذر کردم اگه با ادم ایده الم ازدواج کردم که همه اون لیست خصوصیاتی رو که میخوام داشته باشه سرپرست ...

سرپرستی کردن با ازدواج کردن خیلی فرق میکنه.

شما الآن خودتم میتونی بری خریداشونو انجام بدی و با بچه هاشون بازی کنی.

بهشون سر بزنی تنها نباشن و...

خونواده های شهدای مدافع حرم زیاد دیدم... دوستای همسراشون خیلی از خریداشونو انجام میدن... بچه هاشونو میبرن پارک و بازی... براشون هدیه میگیرن و...

مگه رسیدگی کردن به این خونواده ها حتما باید با ازدواج باشه؟!

سرپرستی کردن با ازدواج کردن خیلی فرق میکنه. شما الآن خودتم میتونی بری خریداشونو انجام بدی و با ب ...

خب من فقط بچه و خرید مد نظرم نیست. از لحاظ عاطفی برا اون خانوم میگم. البته اگه قبول کنن 

2805

اون خانوم یه خانوم بسیار بسیار محترم تشریف دارن که لایق یه مرد یه عشق ویه پشت وپناه برای خودشون هستن.نه اینکه با کس دیگه مشترکا حمایت بشند.شمام نذر میکردی که اگر مایل بودن یه کیس مناسب که شایسته یه همسر یا دختر شهید باشه براشون پیدا کنی.مگر چیزی از هرزن دیگه کم دارن که منه نوعی بخوام نذری کنم که بوی ترحم میده شایدم بخودشون بگی چه بسا تحقیر.میخوای کار خوبی بکنی راهش اونه که گفتم😙

به قومی گرفتار شده ایم که فکر میکنند خداوند جز آنها کس دیگری را هدایت نکرده است. 😏😉                    ابن سینا