خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفتهایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجهگرفتن باهاش خیلی راحتتر از چیزی بود که فکر میکردم! 🥑💪
بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقهام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.
فکر میکنم اینطور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار میتونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄
من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم میخوای شروع کن.
عزیزم من روان شناس خوب توی تهران جایی که خودم می رفتم برای درمان می شناسم گلم. می دیدم که والدین بچه های بیش فعال و مشکلات رفتاری میارن. من خودم از کارشون راضی بودم و اون جا البته پیشنهاد خواهرم بود که روان شناسی خونده بود. امیدوارم شما و هر کسی که لازم داره بتونه استفاده کنه 22367021
برادرزاده من رفته پیش دکتر باقری اونم بعد از کلی گشتن برای یه روانپزشک خوب . همینجا دکتر باقری رو معرفی کردم . الان بچش خیلی اروم شده اصلا یه چیز باور نکردنی خودشون که خیلی راضی بودن doctorbagheri.ir
دکتر خوب سه راه گوهردشت کرج کاردرمانی دی.خانم دکتر سلامتی .۰۹۱۲۸۱۲۱۴۶۳
من پسرم مشکل داشت خیلی جاها بردم اسیر شده بودم هیچ فرقی هم نمیکرد الان ۲ماه دآرم میبرم پیش خانم سلامتی واقعا کارش حرف نداره .خودش استاد دانشگاه هستش .من که تمام عمرم دعاش میکنم به خدا .