2777
2789
عنوان

بالاخره جنسیت جنینم رو فهمیدم اما اصلا خوشحال نیستم

| مشاهده متن کامل بحث + 55213 بازدید | 451 پست
وای خیلی  الان توی تاپیک دیگه گفتم من یه دختر دارم اما از استرس اینکه دومی ممکنه پسر نباشه جرا ...

چقدر بده وقتی خانواده ها پسرین.من خودم به شخصه دختر رو بیشتر از پسر دوست دارم و الان یه دختر دارم و اگر شرایط جوری بشه که بخوام یکی دیگه داشته باشم ته دلم دختر دوست دارم ولی خب هم چون بدم نمیاد از هردو جنس داشته باشم و هم خانواده پسرین دلم میخواد پسر بشه

قدیما پسر دوستداشتند .واسه اینکه بره واسشون چوپانی دیگه پول به چوپان ندند.☹☹☹☹گله دسته خودی باشه.اما ...

اتفاقا بنظرم زنای که رنج دیدن  باید از داشتن دختر خوشحال باشن چون همدمی صمیمی تر و صادقتر از دخترشون پیدا نمیکنن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام ،من اقدامم واس بچه دوم ،اولی دختر .و دوس دارم دومی پسر باشه ولی اگرخدای مهربون صلاح دید و مصلحتم بود اگرم ن دخترم بشه تاج سرمه😍درضمن ۵ماهه اقدامم و نشده تازه فهمیدم تنبلی دارم و ..

2805

سلام 

خانوم تهرانی برترین من تجربه خودم بگم من دوتادخترداشتمشوهرم ب شدت عاشقش بودازلباس وطلاونازکشیدنشون گرفته تا همه چیشون.ولی متاسفانه دهن بین تاپدریامادرش می گفتن دختراداداش ندارن خواه ناخواه روش تاثیرمیزاشت من بارداری سومم رو داشتم شوهرم مخالف رژیم بودمیگف من اصلا بچه نمیخوام من شب وروزگریه میکردم شوهرم میگع بایدبری سقط کنی من نمیخوام اگه اینم دختربچه من توخانوادم خجالت میکشم بچه های همشون پسره من با شوهرم سراین حرفش بحثمون شد رفتم خیابون یکی دو ساعت ک همین جوری توخیابون دورمیزدم رفتم نشستم توی مسجدی بدون هیچ حرفی زدم زیر گریه انقدر گریه چادری ک سرم بودخیس اشک شده بودچندساعت بعدبرگشتم خونه 

چن ماه بعدک رفتم سونوگرافی گفتن پسره من اصلا خوشحال نشدم ناشکری نمیکنم ولی بعضی مردا واقعانامردی میکنن الان ک شیش سال از اون قضیه میگذره وقتی میخوام در بارش حرفی بزنم شوهرم خجالت می کشه حرفم و قطع میکنه من خودم عاشق دخترم بااینکه دوتادختربزرگ کردم بازی دختربچه میبینم دلم میره

زندگی رو دوست دارم باهمسروبچه هام  
سلام  خانوم تهرانی برترین من تجربه خودم بگم من دوتادخترداشتمشوهرم ب شدت عاشقش بودازلباس وطلاون ...

فدات منم شرایط شما رو داشتم وب همه میگم کسی رو قضاوت نکنید به منم انگ نازایی و دختر زایی زدن ولی آخر با کرامت اقام حسین رفتم سونو بهم گفت پسره نمی گم خوشحال نشدم چرا این بچه شده چماقی میزنم رو سر شوهرم😂خدایی شوهرم واسه ۲ تا ناز گلم کم نذاشته ازش راضیم ولی همیشه هستن ادمای ک این وسط موش میدونن .راستی فقط از خودش بخواید به خدا دکتر،رژیم ،هزارجا دنبالش دویدم  گفتن نازایی اوردی اما وقتی از همه جا نا امید با ۲ تا دخترام خرداد رفتم کربلا آمدم.الان۲۰ هفته حامله ام از خدا میخوام هر کی حسرتشو میکش بهش بده

عزیزم فکر. شوهر. دادنشونم باش😳😆❤️

ان شاءالله 

هر چی داریم مال دخترامونه نمیخوایم که با خودمون ببریم با جون و دل خرجشون میکنیم😍 فقط خوشبخت و خوشحال باشن

💚زادگاهم ایران است این وطن مرا جان است💚خدای خوبم سربلندی و آبادی ایران آرزومه 💚وطنم ای شکوهِ پابرجا💚وطن هتل نیست که اگه خدماتش خوب نبود ترکش کنی باید بمونی و بسازیش✌پرچم سه رنگ ایرانم تا ابد بالاست💚 ♡♡IRAN ♡♡ من یک مسلمان هستم،اسلام کامل است و من نیستم ،هرخطایی که از من سر زد ،به من نسبت دهید ، نه به دینم💚 تو مپندار که کربلا شهری ست در میان شهرها و یا نامی ست در میان نام ها ،،، نه ،،، کربلا حرم حق است و هیچکس را جز یاران امام حسین (ع) راهی به سوی حقیقت نخواهد بود ... به حسین بن علی پشت و پناهم گرم است ، ای خداشکر عجب پشت و پناهی دارم ... و هنگامی که در پی خودم بودم تو را یافتم یاحسین(ع) ... خدایا شکرت💚
2810