2777
2789
عنوان

بالاخره جنسیت جنینم رو فهمیدم اما اصلا خوشحال نیستم

| مشاهده متن کامل بحث + 55213 بازدید | 451 پست
عزیزم چه کارهایی کردی که دختر بشه

هیچ کاری گلم

من پلی کیستیک بودم و آندومتریوز 

ناخواسته با یه بار بی احتیاطی اونم بعد شب پاک شدنم از پریود باردار شدم عزیزم

مثل معجزه بود برام 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

من خوب از اول به دلم گذاشته بودن پسره، و همش پیش خودم میگفتم پسره‌. قبل بارداریرهم میگقتم پسر میخوام. رفتم سونو همین که گفت پسره خیلی خوشحال شدم. بعد پیش خودم گفتم اگه میگفت دختر وای دنیا رو سرم خراب میشد. نمیدونم چرا برام پسر دخترش مهم بود. حالا دومی فرقی نداره دختر یا پسر. 

وای عزیزم تو رو خدا رفتار شوهرت رو تاثیر نگذاره بخدا بعد به دنیا اومدن بچه سلامتیش از همه چی مهم تره ...

والا نمیدونم که.من هر لحظه خداروشکر میکنم که بچه فقط سالمه،توهر فرصتی هم اونایی رو واسش مثال میزنم که بچه مشکل جسمی داره یا مشکل مغزی فقط امیدوارم روش تاثیر بذاره و وقتی بدنیا بیاد دوسش داشته باشه

مادر بدبخت من هر سری دختر بدنیا میاورد کلی کتک میخورد از بابام هر بار مامانم میرفت ما قران به سر میذاشتیم که پسر بشه و نمیشد و مادرم هر سال از ترس پدرم باید زایمان میکرد چه روزگاری کشید مادرم.الان اون روزا گذشته و ماها همه ازدواج کردیم ولی الان که زندگی خواهرامو میبینم که بعضیاشون چقد شوهرای ظالمی دارن میگم شاید پدرم پیشبینی چنین روزی رو کرده شایدم شاید چون مادرمو اذیت کرد دختراش دارن اذیت میشن

من ۲ تا پسر دارم،خوب اینکه میگن مادرها پسر دوست دارن جای هیچ بحثی نیست،البته جدای از سلامتی و قسمت و ......میگم،اما در یک چیز شک ندارم یعنی به این درک رسیدم که واقعا هر چی خدا میده صددرصد یه حکمتی پشتش هست و نیاید برای یک جنسیت خاص پافشاری کرد،من اینو با پوست و جونم حس کردم.😢

نه هر قصاب ماهر،میکند پوست****** نه هر نان ونمک خور ،میشود دوست........

من۲ سال پیش باردار شدم برای دومین بار بچه م دختر شدرژیم پسر گرفتم نشد .روزی که ازسونو اومدم انقد گریه کردم اشکام زمینو خیس میکردو هی گفتم خدایا من دختر دیگه نمیخوام تا دوهفته کارم گریه بود انقد ناشکری کردم!!توسه ماهگی دچارهماتوم شدم و۵ماهه باهزاران زجری که کشیدن بچه م سقط شد!!!لایقش نبودم خدا هدیه بهم داد لیاقتشونداشتم. سه ماه بعد دوباره ناخواسته باردار شدم اینبار ادم شده بودم وقتی سونوگفت دختره خداروشکر کردم با تمام وجودم. طوریکه دکترازم پرسید بچه اولته گفتدنه دومین دخترمه گفت تاحالا ندیدم کسی انقد باشعور😐گفتم خواست خداست من دوتا دختر داشته باشم یکبار هدیه خدارو پس فرستادم وهنورکه هنوزه قلبم دردمیگیره!!!من به اصطلاح تحصیل کرده چرا باید مث ادمهای صدسال پیش فکرکنم !!! راضی باشیدبه رضای خدا اون مصلحت ماروبهترمیدونه اصلا شایدمن نتونم پسرخوب تربیت کنم وصلاح دراینه دختر داشته باشم...پیروز باشید

من۲ سال پیش باردار شدم برای دومین بار بچه م دختر شدرژیم پسر گرفتم نشد .روزی که ازسونو اومدم انقد گری ...

خیلی قشنگ بود عزیزم اشکم دراومد خداروشکر که جایگزینشو بهت داد🙏خدابراتون حفظ کنه انشاءا...

منم دختردومم توی راهه وهمیشه سپاسگذارخداهستم که لایق اینم مادردوتافرشته باشم.ازخداممنون بخاطراینکه بهمون هدیه های سالم داده مطمئنم باخواست وکمک خداصالح هم میشن انشاءا...

یک سوال؟چرااینجاهمه یادکترن یادرحال گرفتن مدرک پزشکی تازه پدرومادرشون وکیلن.خیلیاهم مدرک روانشناسی دارن فوق لیسانس کارشناسی ارشد هم که زیادداریم اینجا😐توی خارج ازایران هم زندگی میکنن😐توی همه ی تاپیکهاهم حضوردارن هرساعت ازروزوشب😑                                                                          (❤خدایا❤ شکررررررت بابت انتخابم هرچه دارم ازتودارم💝میگه چشمام ازپا درش آورده عینک زدم شمارودرنیاره😎😁)                                                                                                                                 ❤لطفا برای برآورده شدن حاجتم یک صلوات مهمونم کنید🙏❤

من خودم معاقدم هر چى كه باشه مهم نيست فقط سالم و صالح باشه ولى همسرم پسر دوسته وقتى گفتن بچه دختره تا ٩ ماهگى هر وقت ميرفتيم سونو اولين سوالش اين بود كه مطمئنين دختره؟؟؟

شوهرمن و خانوادش پسر دوس دارن همه استرسم واس بچه دار شدن همینه شاید واس همینه ک خدا داره تنبیهمون میکنه ولی واس من جنسیت مهم نیس ولی چیکار کنم خب دلم خیلی گرفته یه بار سقط کردم الان نزدیک پنج ساله باردار نشدم برام دعاکنید😔

ما خار داریم نزدیک نشوید✋

من خیلی دلم دختر میخواست سونو که گفت پسر حیلی حالم گرعته شد بچه اولمه خدا رو شکر میکنم سالمه ولی هنوزم ته دلم یه جوریه خواهر شوهرمم بامن حامله اس از اون دختره  میترسم وقتی بچم به دنیا میاد دوسش نداشته باشم تو فامیل شوهرمم پسر بچه هاشون خیلی بی تربیتن اصلا از پسر زده شدم

2810