2777
2789
عنوان

بالاخره جنسیت جنینم رو فهمیدم اما اصلا خوشحال نیستم

| مشاهده متن کامل بحث + 55214 بازدید | 451 پست

من توی یه مسافرت بنا به دلایلی با یه خانواده تقریبا همسفر شدیم

که یه پسر و یه دختر داشتن پسر تقریبا ۲۰ دختر ۱۶ 

از وقتی اونارو دیدم دلم خواست بچه اولم پسر باشه و مثل پسر اونا همونقدر درست و صالح بشه

خواهرش یه کاری انجام داده بود که درست نفهمیدم چیه ولی انقدر قشنگ با خواهرش صبحت میکرد و حواسش بهش بود که منم دلم خواست بچه اولم پسر باشه

اینقدر که این پسر خوب بود 

خدایا شکرت 
من توی یه مسافرت بنا به دلایلی با یه خانواده تقریبا همسفر شدیم که یه پسر و یه دختر داشتن پسر تقریبا ...

شوهرمنم همیشه میگه اولی پسر بعددیه دختر بیاد مواظب خواهرش باشه ولی من میگم یه دختر فقط اون نظرش اینه دختر تومملکت ما بااین فسادو خیانتو مردای زورگو بدبخته😕

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها تا حالا کسی بوده از سرکه برای دختر دار شدن استفاده کرده باشه ولی دختر نشه؟

فقط سرکه نیس به ارگاسم نرسیدن خوردن خوردن لبنیات ازیکماه قبلش بعدم نزدیکی دوروز  قبل تخمک گذاری و دوروز بعدش ایناهم شرطه 

فقط سرکه نیس به ارگاسم نرسیدن خوردن خوردن لبنیات ازیکماه قبلش بعدم نزدیکی دوروز  قبل تخمک گذاری ...

بله میدونم ولی شنیده بودم بعضیا فقط از سرکه استفاده کردن و دختر شده شما اینکار ها رو کردین دختر شده؟

فقط سرکه نیس به ارگاسم نرسیدن خوردن خوردن لبنیات ازیکماه قبلش بعدم نزدیکی دوروز  قبل تخمک گذاری ...

ربطی به ارگاسم نداره..نمونه اش خیلیا رو دیدم عزیزم ..به نظرم فقط خواست خدا مهمه نه هیجی

همینجا گفتم یه پسر دارم و آرزومه این دومی دختر باشه

سونو ان تی توی هفته سیزده قطعی گفت دختره ..اونقدر خوشخال شدم که از در سونو تا آزمایشگاه رو از خوشخالی گریه کردم ..خدا خیلی دوسم داشت که منو لایق دونست دختر بهم داد.هزاران بار شکر

2810