2777
2789
عنوان

بالاخره جنسیت جنینم رو فهمیدم اما اصلا خوشحال نیستم

| مشاهده متن کامل بحث + 55213 بازدید | 451 پست
بچه ها تا حالا کسی بوده از سرکه برای دختر دار شدن استفاده کرده باشه ولی دختر نشه؟

من قبل ازز بارذاریم سرکه میخوردم خودمو با سرکه میشستم بعد رابطه با سرکه میشستم اخرشم پسر شد جای دختر

خدایاشکرت 🌹🌹🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
من قبل ازز بارذاریم سرکه میخوردم خودمو با سرکه میشستم بعد رابطه با سرکه میشستم اخرشم پسر شد جای دختر

عزیزم میشه یه توضیحی بدی بعد از اقدام که نباید سرکه بزنی قبلش باید سرکه بزنی؟ روز اقدامت کی بود؟ سرکه رو واژینال استفاده میکردی یا میشستی تو تشت میخوام بدونم کجای کارت اشتباه بوده آخه سرکه اسپرهای پسر رو غیر فعال میکنه

عزیزم میشه یه توضیحی بدی بعد از اقدام که نباید سرکه بزنی قبلش باید سرکه بزنی؟ روز اقدامت کی بود؟ سرک ...

من صبح روز اقدام زدم بعدشم زدم چرا نزنم اسپرم پسرو میکشه برای دختر ضرری نداره ولی اقدامو راستش یادم نیست چون هر وقت برنامه ریزی میکردیم نمیشد و نمیگرفت دیگه خواستم اصلا روزهارو نشمارم

خدایاشکرت 🌹🌹🙏
ول کن بابامنم یه دخترداشتم شوهرم فوق العاده پسردوست همش میگفت دومی بایدپسربشه زدوباردارشدم ودخترشدال ...

کاش مال منم اونجوری بشه،شوهر منم از اول پسر میخواست یکی رو تو شش هفته سقط کردم چون رشد نداشت من از جنسیت طلبی دست کشیدم فکرمیکردم اونم دست کشیده الان ۱۷ هفتمه از وقتی فهمیده بچه دختره اخلاقش خیلی عوض شده،روز اولی که فهمید کلا بامنم قهرکرده بود و هیچ حرفی نمیزد

تو تشت سرکه نشستی یا واژینال تزریق کردی؟

توی لیوان یک سوم سرکه دو سوم اب ولرم قاطی کردم داخلش پنبه انداختم تا به خودش بکشه بعد گذاشتم داخل و یک ربع صبر کردم و برداشتمش

خدایاشکرت 🌹🌹🙏
کاش مال منم اونجوری بشه،شوهر منم از اول پسر میخواست یکی رو تو شش هفته سقط کردم چون رشد نداشت من از ج ...

وای عزیزم تو رو خدا رفتار شوهرت رو تاثیر نگذاره بخدا بعد به دنیا اومدن بچه سلامتیش از همه چی مهم تره من الان یه پسر دو ساله دارم موقع اقدام یه سری چیزهایی که خونده بودم و انجام دادم که تاثیر داشته باشه رو جنسیت پسر همه این کارها رو هم به خاطر حرفهای‌ احتمالی مادرشوهرم کردم وگرنه خودم و همسرم برامون فرقی نداشت جنسیت چی باشه شبش خیلی پشیمون شدم سر نماز سر رو سجده‌ گذاشتم بهش گفتم پشیمونم‌ ازش خواستم اگه باردار شدم جنسیتش‌ برام دیگه مهم نیست فقط سالم باشه خدا رو شکر باردار شدم و پسرم صحیح و سلامت به دنیا اومد ولی الان کمی تاخیر گفتاری داره همش فکر می‌کنم خدا داره گوشمالیم‌ میده شاید تصور کنید تاخیر گفتاری چیزی نیست ولی برای یه مادر خیلی سخته که بچش از بچه های کوچک تر از خودش عقب تر باشه 

خلاصه ناشکری‌ نکن سعی کن همسرت و آگاه کنی دختر برای مادر مونس میشه قدرش و بدون انشاالله سلامت دنیا میاد چه جسمی چه روحی برای باباش دلبری میکنه و باباش از رفتارش پشیمون میشه

2810