شنیدیم که میگن سلامتی بالاترین و بهترین نعمته. کسی هم منکر این گفته نیست. اما بارها دیده شده که بعضی زوجها بعد از شنیدن خبر جنسیت جنین، افسرده و ناراحت شدند. دلیلش می دونید چی بوده! به همسرشون قول نوزاد پسر داده بودند یا بالعکس.
جنسیت نوزاد برای بعضی از خانواده آنقدر اهمیت داره که ممکنه باعث از هم گسستگی بنیان یک خانواده بشه. چقدر با این تجربه از نزدیک آشنایی داشتید. برای خود شما، این موضوع تا چه حد می تونه مهم و تاثیرگذار باشه.
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
شوهر من عاشق دختره...بچه اولم پسره خیلی خیلی دوستش داره اما همش میگه کاش دختر بیاری برام یا یک جا دختر بچه میبینه کلی ذوق میکنه الان دومین بارداریمه بزام دعا کنید دختر باشه ...شوهرم زیاد کمکم نمیکنه میگه میدونم تو پسر میاری دوباره خدابخواد خودش نگهش میداره ولی میدونم اگه دختر باشه نمیزاره اب توی دلم تکون بخورا..چه گیری کردم هااااا خوب شک ندارم اینم پسره چون مامانم ۸ تا نوه داره همه پسرن کسی دختر نداره از خواهر برادرهای من ..خانواده شوهرمم سه تا نوه دارن اونام پسرن حالا من چه کنم
من اصلا جنسیت واسم مهم نیست دخترم رو قد یه دنیا دوست داریم هم من هم شوهرم..دوست داشتم این یکی پسر باشه تا هردو رو داشته باشم..اما غربالگری اول ازمایشش ریسک سندروم رو متوسط زده یود خیلی حاالم بده من قصدم ناشکری نبود فکر کردم اگه از خدا بخوام بهم میده اما همیشه .گفتم اول سالم باشه بعد اگه صلاح دونست پسر😔😔😔😔
بچه اول من پسره اما دومی هنوز مشخص نیست اتفاقا من استرس دارم که دختر نشه چون همسرم عاشق دختر دار شدنه منم اصلا توی خانواده ام نوه دختر نداریم دعا کنید برام نی نی من دختر باشه