2777
2789
عنوان

بالاخره جنسیت جنینم رو فهمیدم اما اصلا خوشحال نیستم

| مشاهده متن کامل بحث + 55214 بازدید | 451 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عه وا خانوم تهرانی شما هم باردارین؟بمیرم الهی مهم اینه که سالم باشه ناراحت نباشین 🥺میدونین چند نفر ...

هک شدن .خانوم تهرانی نیس

فقط 26 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی بچم صلوات می فرستی؟

من دختربودم همسرشدم مادرشدم خیلیم خودمو دوس دارم وقتی دختربودم تونامزدی طلاق گرفتم هیچکس ازخوشی فرارنمیکنه هیچکسم توزندگیم نبود ببینه چی کشیدم بعدازطلاقم خیلی پیشنهادای بیشرما نه ازجانب پسرای فامیل واقوام درجه یک میشد ومنو بعنوان مطلقه میدیدن یاعموم توصورتم نگاه کرد تف کرد توصورتم گفت اینکارو کردی طلاقت دادن دیگه درصورتیکه خودش شاهد بود برای امضای طلاقم اونیکی عموم پیغام داده بود که اگه دختری مثه اون داشتم سرشو ازپشت باتبر میزدم مادربزرگم گفت تودستخورده شدی ومن ازشدت فکرو خیال تواتوبان ۴باند یهو نشستمو تصادف کردم ورفتم کما وشنواییمو ازدست دادم نامزدم گفت تودیگه بدردم نمیخوری چون یه گوش نداری خب بعدش یه پسر خوب وآقا اومد خواستگاری وباهم ازدواج کردیم بعضی وقتا که ازکوره درمیره به من میگه توهرزه ای شماها بلدید وتو پرده نداشتی بااینهمه سختی وزخم زبون کشیدن وتحقیرشدن زن توایران هرباربپرسن من میگم پسر الانم دوتا پسردارم خداروشاکرم چون سختی زیادی کشیدم همیشه میگم دخترا خیلی اذیت میشن تواین مملکت هیچوقتم نخواستم توهین کنم به جنس خودم ولی من میدونم زنای مملکتم چی میکشن....شاید خدا دید من چی کشیدم چقد زخم زبون تحمل کردم بادادن بچه ی سالمو پسر خواست ازم دلجویی کنه....درهرحال خیلی ممنونم ازش

به جهنم....والا دلت خوشه تواما خواهر....😂😂😂😂😂
ماحتي برا دومميمون هم جنسيت مهم هيس هرچند ميكم همجنس باشن حداقل بيشتر تو اينده بدرد هم ميخورن ولي فر ...

https://www.ninisite.com/discussion/topic/3158334/ختم-سوره-یوسف-برای-بچه-دار-شدنسلام دوستان ختم سوره یوسف گذاشتم برای بچه دار شدن لطفا کمک کنید خونده بشه

خب ما كوردیم هر چقدرم ادای روشنفكرا و در بیاریم در نهایت هممون پسر دوستیم

چقددد بد 

تصور کن همه پسر بیارن 

نسل دختر ازبین بره 

الان شما و مادرتون هم دخترین ینی بده؟ قابل درک نیست اصلا 

من دختربودم همسرشدم مادرشدم خیلیم خودمو دوس دارم وقتی دختربودم تونامزدی طلاق گرفتم هیچکس ازخوشی فرار ...

شما از فقر فرهنگی کشیدین پسر هم دیدم گفتن عرضه نداری کار نداری بی مسیولیتی پول نداری ، زن بهت نمیدن هزار تا چیز دیگه 

فرقی که نمیکنه مهم اینه که سالم و صالح باشن ولی خب هرکسی ی چیزیو دوست داره ربطیم نداره اینکه چه بدو ...

ینی چی مال پسر مردمین 😮😮😮😮😮🙄😐 ولی تو فامیل ما برعکسه پسرا زن میگیرن میرن فقط موقع ارثیه میان ، دخترا هستن تا دقیقه نود حامی و دلسوز مادر و پدر 

😕😕😕شاید شما دلسوز مادرو پدرتون نبودید 😅

2810