2777
2789
ول کن این خیالات ر

سخته

همیشه ک فک نمیکنم بهشون

نه میتونم برم از خونه بیرون...نه از فکر توعهدیوونه بیرون...تو نیستی و هنوزبارونه بیرون...تو نیستی و هنوزاسمتعزیزه..رفیق قلبی که بی تو مریضه همینتنهایی بی همه چیزه...💔
نه عزيزم ولي به دلايلي خيلي تحقيق كردم  تجربي رشته ي خوبيه ولي همه اكثرا تجربي خوندن  اگ ...

تجربي فقط پزشكي نداره 

رشته هاي ديكه هم داره ك درامدش برا خانومها مناسب هست و نوع كارش

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تجربی خیلی خوبه اگه درسخون باشی و بخوای پزشک بشی هزینه هام که در جریانی.....انسانی جالب نیست....فوقش وکیل بشی....ریاضی مخ میخواد و علاقه ی شدید له این رشته....هنرستانم فقط عکاسیش خوبه....تصمیمتو دقیق بگیر واقعا سرنوشت سازه به حرف مامان و خاله و عمو نیست....خودت فقط

آسمون شهر ما خدایی نداشت!💔🌌
آخه بستگی داره اگر برم رشته لباس عروس تو هنرستان شاید همونو ادامه بدم ولی تو فکرم برم بعدش مشاوره و. ...

چ جالب 

يعني رشته لباس عروس داريم؟

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    
تجربی خیلی خوبه اگه درسخون باشی و بخوای پزشک بشی هزینه هام که در جریانی.....انسانی جالب نیست....فوقش ...

ریاضیم خوبه ولی از رشته ریاضی خوشم نمیاد

میخواستم برم انسانی ودرنهایت وکالت ک اونم با مخالفت مواجه شد

در نتیجه تجربی رو انتخاب میکنم

نه میتونم برم از خونه بیرون...نه از فکر توعهدیوونه بیرون...تو نیستی و هنوزبارونه بیرون...تو نیستی و هنوزاسمتعزیزه..رفیق قلبی که بی تو مریضه همینتنهایی بی همه چیزه...💔
نه تنها بچه دارن  بلکه قراره تا دکترا هم درس بخونن و سر کار هم برن. شوهراشون هم میگن تا فوق پرف ...

شما چرا ناراحتی عزیز 

من با ازدواج سن پایین مخالفم ولی طفلک سوالش یه چیز دیگه بود

هیچی درست نمیشه... مگه اینکه بخوای درستش کنی