2777
2789

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

معمولا اشتباهی خیلیا جفتشونو یکی میدونن اما قیافشون فرق داره.کدو تنبل اونه که واسه هالوین روش شکلک درمیارن.کدو حلوایی همونه که شبیه ترمه س.بالاش باریک پایینش مثل کوزه پهنه

به قومی گرفتار شده ایم که فکر میکنند خداوند جز آنها کس دیگری را هدایت نکرده است. 😏😉                    ابن سینا       
خواهش می‌کنم البته فکر کنم سمت راستی کدو قلیانی باشه.‌ خیلی به کدو حلوایی شباهت داره

اینا که شوهر من خریده اندازه گلابی هست ی کم بزرگتر و همین حالت کوزه ای برا پسرم میخوام که نه ماهشه‌ . تعدادشم زیاده نمیدونم چطوری نگهشون دارم؟؟ بپزم فریز کنم؟؟

اینا که شوهر من خریده اندازه گلابی هست ی کم بزرگتر و همین حالت کوزه ای برا پسرم میخوام که نه ماهشه‌ ...

همونه احتمالاً. چه خوب کدو حلوایی برای بچه خیلی خوبه. من بچه‌ام الآن تو ۱۰ ماهه چون به هویج حساسیت داشت به جای هویج تو سوپ‌اش کدو حلوایی می‌ریختم. هم خوش‌طعمه هم غذا خوش‌رنگ می‌کنه. خودم هم خیلی دوست دارم. البته الآن خوب شده و یکی دو هفته‌اس هویج می‌دم بهش و مشکلی نداشته خدا رو شکر ولی فصل کدو حلوایی نبود و دو ماه گیر نیاوردم... قبلاً دو بسته پخته فریز کرده بودم دیگه تموم شده. می‌شه بپرسم از کجا خریدید ؟ کجا هستید ؟

اصفهان هست

سلام من اصفهان دیدم بازار روز کوثر ۶ قائمیه 

من یک زنم از جنس شما  همسرم کارگر معمولی برای کمک خرج خودم و بچم گلدوزی میکنم خواهش میکنم پیجمو دنبال کنید قیمتام مناسبه حمایتم کنید واقعا نیازمندم .@maryamgoldozz76
بیشتر ببینید