2777
2789
عنوان

چقد مضخرف

254 بازدید | 19 پست

و اعصاب خوردکنه  این پریودی 

واقعا چرا:'(

میگم  احیانا خشتکاتون معلومه،زشت نیس عایا؟😶           ساق پاهاتون چطو؟اونم موردی نداره؟!! یکم خزه انگار! نظر شما چیه😞

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اولين تاپيك . . . 🤨🤨🤨

ميشه لطفا براي حل مشكل مادرم دعا كنيد؟😔 ، لطفا اگه دعا كرديد بهم بگيد تا براتون حمد و ذكر يونسيه بخونم، خيلي سخته مادرت جلوي چشمات آب بشه و هيچكاري ازت برنياد، خدا رو بابت تمام نعماتي كه به من ارزاني داشته، شكرميكنم، ممنون ميشم در تاپيك چالش ناشناسم شركت كنيد🙂🌹 https://harfeto.timefriend.net/16393378956800

خواستم همراهیت کنم که تاریخ عضویت رو دیدم 

اگه واقعا خانمی ، اره خیلی مزخرفه 

( تو روح اونایی که گند زدن به باور و اعتمادمون به کاربرا) 

اینم برا اینکه دیگه نپرسید  من کله شق هستم من دانشگاه نرفتم و ازدواج کردم ! فاصله عقد ساده و ماه عسل من تنها ۲۰ روز بوده است !!!! من بعد از ۴ ماه و نیم که از ماه عسلم میگذرد حامله هستم ! من و همسرم با هم اختلاف جدی داریم  و ضمنا من تغییر نکردم فقط از اعتقاداتم حرفی نمیزنم اونم فقط و فقط بخاطر نی نی یار ۵ !!!! در آخرچیپس سرکه ای و من دو نفر هستیم ! برای اطلاعات بیشتر به نی نی یار جهت چک کردن آی پی مراجعه کنید !

همیشه 5روزه ته کشیده

بعدزایمانم حالا8روز شده هنوز پرو دارع میاد

میگم  احیانا خشتکاتون معلومه،زشت نیس عایا؟😶           ساق پاهاتون چطو؟اونم موردی نداره؟!! یکم خزه انگار! نظر شما چیه😞
خواستم همراهیت کنم که تاریخ عضویت رو دیدم  اگه واقعا خانمی ، اره خیلی مضخرفه  ( تو رو ...

نگفتم 😔

منم اومدم یه چیزی بگم‌گفتم ولش کن

ای ایران ای مرز پر گهر                  ای خاکت سر چشمه ی هنر   دور از تو اندیشه ی بدان               پاینده مانی تو جاودان                                                                                                                               #پاینده_ایران👑💙👑                                   
نگفتم 😔 منم اومدم یه چیزی بگم‌گفتم ولش کن

😁😁

اینم برا اینکه دیگه نپرسید  من کله شق هستم من دانشگاه نرفتم و ازدواج کردم ! فاصله عقد ساده و ماه عسل من تنها ۲۰ روز بوده است !!!! من بعد از ۴ ماه و نیم که از ماه عسلم میگذرد حامله هستم ! من و همسرم با هم اختلاف جدی داریم  و ضمنا من تغییر نکردم فقط از اعتقاداتم حرفی نمیزنم اونم فقط و فقط بخاطر نی نی یار ۵ !!!! در آخرچیپس سرکه ای و من دو نفر هستیم ! برای اطلاعات بیشتر به نی نی یار جهت چک کردن آی پی مراجعه کنید !
اولين تاپيك . . . 🤨🤨🤨

من کاربرقدیمی بودم

ترکیدم

عضویتت مبارک😜

اولین تایپکتم مبارک😜

پری خانومم مبارک😜

ممد خیلی قشنگه...ممد مست و ملنگه...ممد بچه مازرون....ممد خیلی مهربوون....ممد شلوارپلنگی...ممد خیلی رو نروی.....ممد هیکل دومتری...ممد بنزتو عشقه...ننه ی کچلتو عشقه...فقط خودمونو عشقه  
دقیقا منم 5روز تمام بعد زایمان ده روز شده ...😭شوهرم شکایت داره😁

منم از همینش مینالم