2777
2789
عنوان

آخ دهنم سوخت>

216 بازدید | 18 پست

اقا دهنم سوخت انقدر گفتم درباره انتخاب رشته کلاس نهمی ها و از جمله خودم نظر بدید  نظرتون درباره رشته خیاطی و زیر رشته هاش و خیاطی لباس عروس چیه؟ من از الگو کشی میترسم نظرتون چیه؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه کم ماست بخور

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 

رشته هاي مث خياطي و طراحي دوخت رو ك ميشه تو اموزشگاه ياد بگيري نرو لطفا

منم ميخواستم اشتباه تورو كنم جالبه همه هم تشويقم ميكردن ولي الان خدامو شكر ميكنم نرفتم

شخصيت من چيزي ست كه من هستم!اما برخورد من بستگي داره به اينكه تو چه برخوردي داري!!!
خیلی بهم کمک کرد    

کاری بود که از دستم برمیومد  

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 
[QUOTE=67071390]رشته هاي مث خياطي و طراحي دوخت رو ك ميشه تو اموزشگاه ياد بگيري نرو لطفا منم ميخواستم ...

٢٠سالمه مديريت اداري تو هنرستان خوندم

الانم دانشجوي ترم ٣مديريتم

راستشو بخواي من اول دييرستان معدلم١٢،١٣بود

تا رفتم رشته مورد علاقم مديريت دوم دبيرستام معدلم ٢٠شد و سوم١٩،٨٦هيچكس باور نميكرد واس اينك با علاقه جلو رفتم خيييلي پيشرفت كردم الانم تو دانشگاه معدلم زير١٨نشده 

توام با علاقه جلو برو و تحقيق كن

اصنم توجه نكن ب اينك واي الان همه ميگن اين هنرستان رفته فني خرفه ايي يا كاردانشه

شخصيت من چيزي ست كه من هستم!اما برخورد من بستگي داره به اينكه تو چه برخوردي داري!!!
ازط کجا بیو گذاشتی من بلد نبستم

بالا سمت چپ ك عكس هست بزن نوشته ني ني سايت من برو اونجا سمت راست سه تا خط بزن نوشته اطلاعات كاربري من بعد بيوت رو درست كن

2810