2777
2789
عنوان

یبوست😭

| مشاهده متن کامل بحث + 454 بازدید | 59 پست
من خودمم چن روز پیش همچین تاپیکی زدم بعدش رفتم قرص خریدم هیچی نکرد اصن قرص نخور خودتو ببند ب آلوخشک ...

من لامصب هرچیم میخورم خوبم نمیکنه یا بلانسبت شما جوری میشم که حس میکنم الانه که بریزه میرم سریعwcهرچی زور میزنم نمیاد هیچی(ببخشید بی پرده حرف زدم ببخشید)

نیازمند معجزه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

استارتر تخمه کدو بخور. اگه تخمه کدو دوست نداری ،تخمه افتابگردون بخور

دیروز نشستم یه بشقاب پر خوردم

هیچی جوابگوم نیست😭😭یا اینکه حسشو دارم میرم ولی خبری نیس

نیازمند معجزه
راهای زیادهس موزوماس نخور سبزیجات بخخورزیاد  خاکشیرباابجوش یکم .صبح ناشتا بخور کاهو زیاااد ...

اونا رو امتحان کردم

برم خاکشبرم صبح ناشتا امتحان کنم ببینم چی میشه

چه درد بدیه لامصب

نیازمند معجزه
2803
من لامصب هرچیم میخورم خوبم نمیکنه یا بلانسبت شما جوری میشم که حس میکنم الانه که بریزه میرم سریعwcهرچ ...

درکت میکنم منم خوب شدم باز دوباره دوروز این حسو داشتم دیشب ک انگور خوردم اجابت مزاجم اومد😂😂رو من ک جواب داد ولی براتوانگار یکم جدیه حتما ی دکتری برو اونا براساس مقدارش قرص و شربت میدن

ولی گفتن شربت لاکتولوزم خیلییی خوبه و هم بدون ضرره

ب من قرص بیزاکودیل داد دوتاشو خوردم ولی اصن اثرنکرد😕فرداش کلی تحرک داشتم و کلی الوخشک خوردم خوب شدم

کاملترین و ارزون ترین پاورپوینتارو از فروشگاه زیر دانلود کنیدhttp://fan.sellfile.ir حتما یه سربزنید و قیمتارو مقایسه کنید❤پاورپوینتای درخواستی فقط و فقط دوتومن طراحی میشه مهم نیس صفحش چقد باشه.همه ی پاورپوینتا دارای تصاویر ودرصورت نیاز رسانه های دیگر هستن.واقعا برای طراحیشون وقت گذاشته شده وازبهترین مطالب استفاده شده.طراحی ظاهریشم خیلی عالیه مطمئنم مورد پسند دانشجوهای عزیزمون هست❤💜

همه ی اینایی که دوستان گفتن خوبه ولی باید ببینی کدوم بابدن شما سازگاره. 

میوه و سبزی و آب  زیاد بخور . آلوچه و لواشکو تمرهندی هم خوبه

میتونی خودت آلو بگیری بزاری بجوشه مثل آلوچه بشه هر روز یه کم استفاده کنی  آبه رو آتیشه

2804
اگه چند روزه اجابت مزاج نداری برو دکتر یه امپول میدا راحت دفع میکنی اگه به دکتر بگی هم بهت میگه ...

من بچه بودمم مشکل یبوست زیاد داشتم

ولی چکاپ کردم چیزیم نبود کاش باز برم چکاپ روده و اینا

چون من چیزایی میخورم که میگن بلانسبت شما اسهالت بند نمیاد ولی من تازه یکم شکمم راه میفته اونم بعضیییییی وقتاش

ممنون بخورماین چیزایی که شما و دوستان زحمت کشیدید فقط 9واب بگیرم خداکنه

نیازمند معجزه
2805
باورت میشه من خاکشیرخوردم اینجوری شدم😑

واقعا؟یعنی بده؟نکنه سیستم بدن هرکس متفاوته توی هضم غذاهاو خوراکی ها هم

اخه منم یه سری چیزایی که میگفتن خوبه خوردم تغییر نکردم نمیدونم خداکنه واسه من جواب بده

مردم رفت دیکه😭😭

نیازمند معجزه
اگه باردار شده باشی هورمون پروژسترون باعث یبوستته. من نابود شدم اوایل بارداری.این شربته نجاتم داد

کاش باردار باشم تحملش میکنم هرچی بگن انجام میدم

فقط مامان یه نی نی سالم شده باشم😢

نیازمند معجزه
2801