2777
2789
عنوان

خانوما سیسمونی اینا رو خریدم چی کمه به نظرتون؟

| مشاهده متن کامل بحث + 555 بازدید | 56 پست
مامانم فوت کرده خودم اینا رو خریدم به نظرتون چی کمه ؟بچه اولمه هیچی بلد نیسم 😢

ای به فدات عزیز دلم. همه چیو گرفتی ماشالله.من بچه ندارم ولی فک کنم شیر دوشم میگیرن و استفاده میشه. خدا رحمت کنه مامانتو فداتشم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قربونت برم مبارکت باشه عزیزم تو چه ماهی دنیا میاد؟؟

من برا پسرم بادی هم خریدم چون تو زمستون دنیا اومد خیلییییییی به درد بخور بودن

حال من حال اسیریست ک هنگام فرار     یادش امد کسی منتظرش نیست و نرفت💔
پس تقریبا هم قیمته !ولی فک میکنم اینی که شما میگین امنیتش بیش‌تره تا این مدل ام دی اف که من گذاشتم د ...

آره اونی که شما گذاشتی تخته که فقط حالت گهواره داره ولی به نظرم واسه کنار تخت مادر بزرگه واسه اولش که بچه حتما باید پیش خودت باشه یه چیزه جم و جور بهتره. این تاشو هم هست

قربونت برم مبارکت باشه عزیزم تو چه ماهی دنیا میاد؟؟ من برا پسرم بادی هم خریدم چون تو زمستون دنیا او ...

ممنون عزیزم !آخر شهریور !بادی چه جوریه ؟عکس نداری برام بزاری ؟

آره اونی که شما گذاشتی تخته که فقط حالت گهواره داره ولی به نظرم واسه کنار تخت مادر بزرگه واسه اولش ک ...

برا اولش که بچه باید کناره خودت باشه شما چیزه دیگه ای گرفتین ؟

هم تخت ثابته هم گهواره هم پارک بازیه صفحه تعویض پوشکو پشه بند هم داره

اینم گزینه خوبیه تاچندوقت توش میشه خوابوند؟؟ ببخشیددوستم انقدسوال میکنم ولی جام کوچیکه دنبال یه چیزکاربردیم 

واسه سالم بدنیااومدن نی نی یه صلوات میفرستین😘😘😘خیلی منتظرش بودم