2777
2789
عنوان

خسته شدم

17 بازدید | 36 پست
دختر 10 سالم خیلی تو درساش ضعیفه هر چی حفظی میخونه یاد نمیگیره حتی خودم چند بار براش توضیح میدم ولی بازم روان و خوب یاد نمیگیره...ریاضیش هم بدتر از حفظیاتشه...همش حس میکنه بچه ی دیر اموزیه موندم بخدا...خسته شدم...همه ی انرژیمو باید در طول روز برای درساش بذارم باز هم میره و امتحاناش و گند میزنه
فقیرکسی هست که2تا النگو دستش باشه و2تا دندون خراب تودهنش
پیش معلماش هم که میرفتم و میرم میگن حواسش سرکلاس نیست نمیدونیم حواسش کجای...من اصلا تو اقوام و آشنا اینجور بچه ای ندیدم ..کلافه م کرده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینکه فکرمیکنه دیرآموزه رو کسی انداخته تو ذهنش...بچه ها که به این چیزا فکرنمیکنن...براش معلم بگیر که رابطتون خراب نشه...بهشم فشار نیار نمره عالی بگیره...همینقذر که نمرات معمولی باشه کافیه...برای هر پیشرفت کوچیکی تشویقش کن بذار اعتماد به نفسشو دوباره به دست بیاره
در هر چیز بد بذر مزیتی مثبت به همان اندازه یا بیشتر هست.ناپلون هیل
تو کلاس بگو نیمکت جلو بشوننش. برا درساشم حتما با مشاور صحبت کن حیفه با پایه ضعیف بیاد بالا
خدای مهربونم ممنونم که منو به آرزوم رسوندی. میدونم که بقیه کاراهم خودت درست میکنی واسم و هوامو داری🙏😍
والله بچه های این دوره نمیدونم چرا اینجورین خواهرزاده من کلاس اول هستش تو کلاس همیشه خسته است معلمشون تو دفتر مشقش نوشه اینو ببرید دکتر همش خسته در حالی که تو خونه از دستش امان نداریما
روزهای سخت تموم شد و همسرم به ارزویش رسید پیشاپیش ممنونم خدایااااااااا
تابستون و فرستادمش کلاس ریاضی امسالش ولی اصلا تاثیر نداشته...پارسال چند جلسه معلم خصوصی گرفتم برای ریاضیش ولی انگار نه انگار...همش میگم مگه میشه همچین چیزی که یاد نگیره اصلا...اوایل تشویق میکردم ولی چندوقته متاسفانه همش سرکوفت میزنم و بعد پشیمون میشم...اصلا نمیدونین تو اون لحظه چقد حالم بد میشه بعد از این همه خوندنش و توضیح دادن من بازم میبینم یاد نگرفته
اول از همه اگه خیلی باهاش سر و کله می زنی همین از همین الان این کارو قطع کن .....ببین منم یک دختر 10 ساله دارم اولین کاری که کردم همیشه بهش گفتم و حتی نشون دادم که خوشحالیشک از هر چیزی تو دنیا برام مهم تره بنابراین اون فشار رو از روش برداشتم .....کلا نگران هیچ چیز نیست چون فکر می کنی در هر حالتی من ازش حمایت می کنم منظورم اینه که شاید روی دخترت فشار هست و نمی تونه توانای هاشوووو نشون بده
آزمایش دادم همه چی خوب بود...همیشه میز اوله چون به معلم سفارشش و میکنم...اگه ولش کنم به حال خودش که دیگه هیچی باور کن مردود میشه
2810