2777
2789

من طبق پریودم 8 هفته و دوروزم سه ماه پیش یه سقط داشتم به همین خاطر دکتر از 26 روز پیش بهم آمپول انوکساپارین و قرص های آ اس آ و پردنیزولون و دوفاستون و شیاف پروژسترون داد تا بیست روز که استفاده کردم رفتم دکتر سونو کرد قلب نی نی رو دیدیم خدا رو شکر . بعد دوباره آمپول و شیاف و پردنیزولون و آ اس آ برام نوشت همه اینا رو محض احتیاط داده.الان مشکلم اینه که دیگه نمیتونم امپول بزنم دیگه درد و سوزشش غیر قابل تحمله و اصلا دیگه سوزن تو شکمم نمیره برای بازو و ران میشه راهنماییم کنید چطور میتونم خودم بزنم تو بازو و رون پام؟

تو شکمت میزنی؟

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بده شوهرت برات بزنه تو بازوت

بلاخره من بعد از ۱۴ سال مادر شدم 🤩 اونم از روش فرزند خواندگی 🤩🤩🤩پسرم معجزه ی زندگی مون شده   و زندگیمون رو بت بهشت  تبدیل کرده 🤩🤩🤩
بله عزیزم دور نافم میزنم

این قسمتای مجازه تو بازو و شکم باید 90 درجه باشه تو رون 45 درجه. مثل همون دور نافه زاویش عوض میشه فقط

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

يه بار با آقاتون برو درمانگاه اونجا كسي ك ميزنه بگو يادش بده كم كم خودتم ياد ميگيري

بعد ميدوني خود آمپول اصلا درد نداره مواد داخلش درد داره اونم زود تموم ميشه در حد ١٠-٢٠ ثانيه

[QUOTE=66776994]اصلا دلشو نداره😑😑😑😑[/QUO کس دیگه نیس برات بزنه. خودت.  سخته برات بازوتو بزنی اخه.  یکیو برو بیمارستان بزن. شوهرت ببینه برات بزنه کاری نداره 

بلاخره من بعد از ۱۴ سال مادر شدم 🤩 اونم از روش فرزند خواندگی 🤩🤩🤩پسرم معجزه ی زندگی مون شده   و زندگیمون رو بت بهشت  تبدیل کرده 🤩🤩🤩