2777
2789
عنوان

کسی بوده که خانوادش درگیر بیماری سرطان باشن

| مشاهده متن کامل بحث + 281481 بازدید | 984 پست
سلام.فامیل مادری من سرطان رو ارثی دارن و این یه داستان نیس واقعیتیه که به چشم خودم دیدم.پسر عموی مامانم 10-12 سالی میشه که با سرطان داره میجنگه و با امید به زندگی میگه من باید زنده بمونم و این امید به زندگی باعث شد آخرین بار که رفت واسه چکاپ دکترا بگن سرطان رو شکست داده اما دائی خدا بیامرز من که همیشه غصه ی پسر عموش و میخورد فقط 3 ماه طول کشید که سرطان از ما گرفتش چون دائیم کاملا" خودش رو باخته بود. به شما هم پیشنهاد میکنم حتما به اون خانمی که غصه میخوره بگ به سرطان بگه من شکست نمیخورم.
*****فرشته های زیبای من 91/07/26 خونه ی ما رو روشن کردن*****

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مامان منم از سرطان سینه فوت کرد من هم بهار و درک می کنم هم انجل رو و هم بهاره رو برای همه رفتگان همه مامان ها و همه باباهای مهربون و نازنینی که دیگه در بینمون نیستن طلب بخشش می کنم برای شادی روحشون فاتحه بخونیم ... ولی اگه مامانتون یا عزیزانتون سرطان دارن سعی کنید از وجودشون نهایت استفاده رو بکنید بعد همون وجود نحیف و رنجورشون رو خیلی تو زندگیتون کم می یارید ... امیدوارم معجزه بشه و مریضا همه خوب بشن ولی راهی هست که برای هممون هست دیر و زود نداره نگران نباشید شاید اون دنیا بهتر باشه کسی چه می دونه خدا از مادر و پدر برای بچه ها مهربانتر است نگران نباشید این نیز بگذرد...
سلام به دوستان پسر جاریم هم سرطان خون داشت بنده خدا یادمه این اخریا به طب سنتی رجوع کرده بود و چون پلاکت خونش پایین بود عرق یونجه و پوست انار و ... مصرف میکرد بنده پیش حاج اقا نباتی هم میرفت برای شفا ولی خب قسمت و تقدیر چیز دیگری بود الههی بحق بیمار کربلا امام سجاد علیه السلام همه مریض ها شفای عاجل پیدا کنند
هر که از خدا پروا کند خداوند راه خروج از مشکلات و گناهان را برای او فراهم کند و از جایی که گمان نمی برد روزیش دهد و هر کس بر خدا توکل کند خدا برای او کافی است خداوند به ثمر رساننده امر خویش است و برای هر چیزی قدری نهاده است
دوستان .... بچه ها ...مگه نمیگن سرطان سینه خوب میشه؟ پس چرا تو این تاپیک خیلیها رو نوشتین که فوت شدن ؟؟ :-(((((((((((((((( دنبال درمان نبودن؟ یا خیلی دیر فهمیدن؟ چرا درمان نشدن آخه؟؟؟ :-((((((((((((((
حرفتو بصورت ناشناس بهم بگو. https://harfeto.timefriend.net/17124006419150
سلام سال نوی همه مبارک روز مادر داره نزدیک میشه ..درست مثل سال تحویل حس غم و اندوه بدی دارم .. مامانم خیلی بی حال و حوصلس و لاغر شده با اینکه تو عید خیلی خوب بود و حتی 2 کیلو هم وزن اضافه کرده بود .. میگه خسته شدم ...
شیخی به زنی فاحشه گفتا :مستی!
هرلحظه به دام یک کسی پا بستی
گفتا شیخا! هرآنچه گویی ،هستم
اما تو؟چنان که می نمائی ،هستی؟
مامان موچولو این نوع نادری از سرطانه یعنی شیوعش خیلی کمه من فقط همین قدر میدونم
انجل جان خوب کردی رفتی سفر خدا میدونه سر سال تحویل دو نفر یادم بود تو و بهار..