2777
2789
عنوان

کسی بوده که خانوادش درگیر بیماری سرطان باشن

| مشاهده متن کامل بحث + 281481 بازدید | 984 پست
بهار جان و این روزا به تو خیلی فکر میکنم .. برات آرزوی ارامش میکنم عزیزم اگه فکر میکنی ممکنه بتونم کمکی بکنم حتی فقط شنیدن حرفات دریغ نکن شمارمو که داری
شیخی به زنی فاحشه گفتا :مستی!
هرلحظه به دام یک کسی پا بستی
گفتا شیخا! هرآنچه گویی ،هستم
اما تو؟چنان که می نمائی ،هستی؟
سلام بهاره جون وبقیه دوستای گلم ممنونم بهاره جون از اینکه لحظه سال تحویل به یادم بودی. همون لحظه ها اشک من و مامانم و خواهرم مثل ابشار میریخت پایین الانم چند روزه بد جور دلم گرفته و همش اشک توی چشمامه.امسال 23 اردیبهشت روز پدره و 20 اردیبهشت هم تولد پدرم بود خلاصه یک کلام بگم خیلی دل تنگم یاسی جان دقیقا کلمه هیکل رنجور وصف حال منه دلم برای همون پوست روی استخوانهاش که نوازشش میکردم و ماساژش میدادم تنگ شده بمیرم براش تک تک دنده هاش زیر دستم میومد خیلی دل تنگم بخددددددا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بهاره انجل درکت میکنم بهاره خیلی وضع سختی داری میدونم خدا یه کاری میکنه که خودت دل میکنی از عزیزت لااقل ما اینجور بودیم ،پدری که تمامممممم دنیامون بود،ارزوی راحت شدنشو میکردیم خدا شفا بده مامان گلتو ،سخته ولی نگذار تو فکر بره ،اهنگ بزار و شاد باش اگه نوه دارید بزارید بازی کنه پیشش
واییییییییییییییییییییییییییی تنها دعاییکه همیشه از ته دلم واقعا از خدا میخام سلامتیه بیمارانه ... سرطانیها دیالیزیها هموفیلیا وای بچه های مریض ایشالا خدا شفای همه شونو به حقه فاطمه ی زهرا بده اللهم صل علی محمد و آل محمد من دوتا از عمه هام جاریم و مادربزرگم با سرطان دست و پنجه نرم کردن... خیییییییییییییییییییییلیسخته خدایا .................
سلام به همه امروز تاریخ تایپیکمو نگاه میکردم باورم نمیشد برج10 سال 91 چند روز دیگه اولین سالگرد زنداداشمه 13 اردیبهشت دلم خیلی براش تنگ شده هر روز بهش فکر میکنم .محیا دخترش خرداد 3 ساله میشه یاد مادرش میوفته یکی بگه کمرم درد میکنه در جا میگه مامان منم همش کمرش درد میکرد . غصه دیدن این بچه بدون فاطمه مثل یه سنگ روی دل ما انبار شده ولی خدا هست .نگهش میداره بچه شادیه فاطمه جان دخترات شادن دوستت دارن دیدی هر وقت رفتم شمال اول تومدم پیشت دلم برات تنگه جات پیش ما خالیه
باران نباش که خودت را با التماس به شیشه بکوبی،ابر باش تا همه منت باریدنت را بکشند...
کتی جان من هربار صفحه رو باز میکنم پست اولت رو میبینم ... امیدوارم زنداداشت در آرامش باشه و شما و داداشت و بخصوص دخترکش هم سلامت و شاد باشید ..
شیخی به زنی فاحشه گفتا :مستی!
هرلحظه به دام یک کسی پا بستی
گفتا شیخا! هرآنچه گویی ،هستم
اما تو؟چنان که می نمائی ،هستی؟
سلام به امید بهبودی همه عزیزانتون. اینجا رو بخونید. امیدوارم کمکتون کنه http://damps.ir/post/136
کارشناس پرستاری و درمانگر زخم میباشم. درمان انواع زخم های دیابتی عروقی بستر و.... با مشاوره رایگان در واتس اپ . تهران و کرج. انجام کلیه ی مراقبت های پرستاری در منزل.    09125733090
سلام منم گاها این تاپیک و میخوندم...برای زن داداش کتی خیل یغصه خوردم ولی فکر نمیکردم کامنتی بذارم اینحا دوستان به شدت به راهنماییتون احتیاج دارم..خواهشا...شماها که همه تجربه تلخی داشتین مادر من هفته گذشته با احساس درد دستشو میزاره رو سینش و نزدیک نوک سینه توده حس میکنه. سرع رفتیم دکتر و ایشون همون موقع بدون درنگ گفتن برو پایین مامو بعدم بیا اتاق عمل ..من اونجا عملت کنم. با معاینه دستی تشخیص داد که غده سرطانیه. مسئول مامو نوب و ما رفتیم یه بیمارستان دیگه: نتیجه سونو و مامو : توموری با اندازه کمتر از یک سانت. اندازه نیپل و رنگ و نسوج طبیعیست. به مامان کفتم بریم با یه دکتر دیگه مشورت کنیم. رفتیم امام خمینی ( دیروز شنبه) براش نوبت بیوپسی زده برا 15 اردیبهشت. حالا خواهشاااا راهنمایی کنید نمیدونم چکار کنم؟ تازه بخوایم هفته بعد بایوپسی کنیم دیر نمیشه؟ از قدیم مگه نمیگفتن دستکاری غده خطرناکه؟ اونایی که تجربه بیمارستان امام خمینی رو دارن و میدونن که نوبت عمل و ...رو دیر به دیر میدن چه راهنمایی دارن؟ ببرمش یه بیمارستان دیگه زودتر عمل بشه؟ دارم دق میکنم از فکر و خیاللللللل میترسم دیر بشه فاصله نمونه برداری تا عمل اگه بیمارستان کش بده من چیکار کنم؟ چه دکتری و پیشنهاد میکنید؟ همه میگن دکتر عطری تو بیمارستان دی...ولی خب هزینه های دی خییییییییییلی بالاست و دستمزد دکتر. پدر من کارمنده.. بچه ها کمکم کنید برمش همون دکتر اول عملش کنه؟؟؟؟؟ بدون نمونه گیری؟
یک صبح سرد...یک چای داغ..یک لبخندت کافیست.....
سلام الهام جان خدا هرچه زودتر مادرتو شفا بده دکتر عطری دکتر خوبیه ببین دکتر محمد اسماعیل اکبری رئیس مرکز تحقبقات سرطانه واستاد تمام است بسیار دکتر حاذقیه با معاینه سینه میگه سرطانیه یا نه تو بیمارستان شهدای تجریشه وتو کلینیک آذر مطب داره ولی میگن بیمارستانش بانظم نیست فقط شنیدم مطمئن نیستم قبلآدوشنبه ها ویزیت میکرد زنگ بزن بپرس دختر عمه خودمو دکتر میر عمل کرد تو بیمارستان مهر اون سال شد 4میلیون ولی بهتره تو بیمارستان خصوصی عمل کنید و زود مرخص بشه تو روحیش اثر نذاره بیمارستان دولتی خودت رفتی دیدی چطورن تو روحیه آدم اثر میذاره شیمی درمانی وپرتو درمانی دولتی بهتره مخصوصآ پرتو درمانی دکتر فاضل الهی تو بیمارستان امام خمینی دکتر آنکولوژیست خالم ودختر عمم بوده تو امیراباد شمالی اگه اشتباه نکنم مطب داره که الان مریضای قبلیش رو ویزیت میکنه دکتر عالیه تو انتخاب دکتر خیلی دقت کن خیلی مهمه اصلا نترس دیرنمیشه بیوپسی لازمه پیش دکتر میر ببر اونم دکتر خوبه ای اگه سوالی دیگه ای داشتی خوشحال میشم که کمکت کنم تو باید به خودت مسلط باشی ان شااله که سرطانی نباشه بیمارستان امام تو دولتی ها خوبه دکترهاش استادن ولی دو سه تا ببر ببین چی میگن
جمله بالایی که بقیش یادم رفته وننوشتم وجملم ناقص مونده اینه تو باید به خودت مسلط باشی تا بهترین کمک وحمایتو نسبت به مادر عزیزت داشته باشی ان شاالله خدا دلتو شاد کنه وبیای وخبر خوب بدی عزیزم
بهار جان خدا دلتو شاددددددد کنه عزیزم خانمی دکتر اکبری رو فردا حتماااااااا پیگیری میکنم راستی یکی از بچه ها بهم کلینیک تخصصی پستان و سرطان پستان رو تو میدان انقلاب معرفی کرد... نظرت در مورد اونجا چیه؟
یک صبح سرد...یک چای داغ..یک لبخندت کافیست.....
عزیزم فردا باید خیلی زود بری تا ساعت 9صبح50 تا اسم مینویسن بعد دکتر میاد از9صبح ویزیت میکنه با همه مدارک رو هم ببری قبلا که اینطوری بوده انتهای پارکینک طبقه همکف باید بری اونجا هم برو ببین پزشکاش کیان انتخاب جراح مهمه