2777
2789

سلام...

صبحتون بخیر

خوب از عنوان تاپیک مشخصه و باتوجه به سابقه بنده از سال 91 و تاپیک قدیمی و اولیه زیر، فکر نکنم نیاز به توضیح بیشتر باشه.

https://www.ninisite.com/discussion/topic/223281/خــرید-گوشی-های-موبایل-معیوب-و-از-کار-افتاده-و-قدیمی-

# دوستانی که در مورد سخت افزار تلفن همراه سوال دارند، و یا گوشی برای تعمیر دارند، یا قطعه ای لازم دارند، اگر کمکی از حقیر بربیاد ، قطعا دریغ نخواهم کرد.

میتونید از طریق پیام داخلی سایت و یا برای ارسال عکس گوشی ها با تلگررام بنده به شماره ای که در زیر ،در قسمت امضا قرار داده شده ارتباط برقرار کنند.

باتشکر  

احتراما،قدیمی ترین کاربرمَردِسایت،O2shOmaL کانال 🖤تلگراام بنده،دیدنش خالی از لطف نیست...

سلام من ی گوشی سونی tx دارم ضربه خورد شارژش ک تموم شد دیگه روشن نشد میشه بگین چقدر میخرنش

ظاهری سالم سالمه

خر گفت علف ابی است گرگ گفت نه سبز است .رفتند نزد شاه جنگل (شیر) ماجرای اختلاف را گفتند.شیر گفت گرگ را زندانی کنید .گرگ گفت مگر علف سبزنیست ؟ شیر گفت سبز است . ولی دلیل زندان تو بحث کردن با خر است .هرگز با نادان ها بحث نکنید .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام من ی گوشی سونی tx دارم ضربه خورد شارژش ک تموم شد دیگه روشن نشد میشه بگین چقدر میخرنش ظاهری سال ...

سلام

اگر ال سی دی سالم باشه 150 قیمت ال سی دی شونه

احتراما،قدیمی ترین کاربرمَردِسایت،O2shOmaL کانال 🖤تلگراام بنده،دیدنش خالی از لطف نیست...
سلام شاید شما بتونید منو راهنمایی کنید برای اینکه با گوشی آیفون فیلمو بندازم رو تلویزیون ال جی راهش ...

سلام

باید کابل تبدیل آیفن به hdmi رو تهیه کنید

سلام اگر ال سی دی سالم باشه 150 قیمت ال سی دی شونه

شرمنده قیمت کلیش چقدره

میشه بگین مشکلش چیه

خر گفت علف ابی است گرگ گفت نه سبز است .رفتند نزد شاه جنگل (شیر) ماجرای اختلاف را گفتند.شیر گفت گرگ را زندانی کنید .گرگ گفت مگر علف سبزنیست ؟ شیر گفت سبز است . ولی دلیل زندان تو بحث کردن با خر است .هرگز با نادان ها بحث نکنید .
شرمنده قیمت کلیش چقدره میشه بگین مشکلش چیه

دشمنتون شرمنده

والا تا گوشی باز نشه نمیشه دقیق مشخص کرد علت مشکل رو گل بانو خانم