2777
2789
عنوان

قرص سیستون

20895 بازدید | 16 پست

سلام دوستان.کسی تجربه سنگ کلیه داره که از قرص سیستون استفاده کرده باشه و نتیجه گرفته باشه ؟ چه مدت و با چه دوزی استفاده کردین .

میخوام ماه بعد برا براداری اقدام کنم کلی هم خودمو و همسرمو تقویت کردم خواستم بدونم اشکال نداره تا وقتی که بفهمم باردارم این دارو را مصرف کنم ؟

😍من میدونم خدا دوستم داره ...🙄 خدایا متشکرم 💖💑

من خوردم فوق العاده داروی خوبیه فک نکنم برا بارداری مشکلی داشته باشه

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من خوردم فوق العاده داروی خوبیه فک نکنم برا بارداری مشکلی داشته باشه

ممنونم عزیزم که پاسخ دادی امروز شروع کردم .ببخشید میتونم بپرسم چند قوطی مصرف کردی ؟ من سنگهام ۴میل ۵ هستن 

ممنونم عزیزم که پاسخ دادی امروز شروع کردم .ببخشید میتونم بپرسم چند قوطی مصرف کردی ؟ من سنگهام ۴میل ۵ ...

من دو قوطی مصرف کردم سنگمم ۸میل بود سنگ شکن هم شده بودم ولی فوق العاده داروی خوبیه سنگ اب میکنه بدونه اینکه بفهمی یا درد داشته باشی از بین میره سنگت حتما سر وقتش مصرف کن

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....
من دو قوطی مصرف کردم سنگمم ۸میل بود سنگ شکن هم شده بودم ولی فوق العاده داروی خوبیه سنگ اب میکنه بدون ...

باشه ممنونم عزیزم انشالله دوباره نشه پس به مصرفم ادامه میدم. ممنونم دوست عزیز 😘😘😘

باشه ممنونم عزیزم انشالله دوباره نشه پس به مصرفم ادامه میدم. ممنونم دوست عزیز 😘😘😘

موفق باشی

سلام عزیز سیستون شمادچجوری مصرف می کردین سنگ ۸میل کامل از بین برد

سنگ شکن کردم بعد این قرص خوردم.

سنگ شکن کردم بعد این قرص خوردم.

واسه من شن هست عزیزم و یکماهه دارم میخورم اما هنوز درد  ‌و دارم‌و از همه بدتر پهلوی چپمم‌درد گرفته فکر کنم اون یکیم سنگ اورده😭

کاربران اقا نه ریپلای کنین نه تو تاپیکم بیان   
واسه من شن هست عزیزم و یکماهه دارم میخورم اما هنوز درد  ‌و دارم‌و از همه بدتر پهلوی چپمم‌درد گر ...

منم کلیم چهار روزه درد خفیف داره میشه بگی چه کار کردی من میترسم دردش تو این اوضاع کرونا زیاد شه نتونم برم بیمارستان

جواب ابلهان خاموشی است
منم کلیم چهار روزه درد خفیف داره میشه بگی چه کار کردی من میترسم دردش تو این اوضاع کرونا زیاد شه نتون ...

باید برین سونو بدین و ویزیت شین تا علت درد پهلو پیدا بشه ، بعد خود دکتر دارو درمان میدن ،درد پهلو هزارتا علت داره عزیزم

من سنگ دارم انگار تکون خورده 

عزیزم این دارو برای شن زیر ۳میل هست واسه هر سنگی نمیشه خورد 

ولی دردش خیلی بده منم کشیدم