2777
2789
راستش یکی از معضلات من خریدن لباس برای بچه هامه
یکیشون لاغرتر و بلند تر یکیشون کوتاهترو یه کوجولو تو پرتره تا حالا همیشه براشون یه رنگ . یه مدل خریدم اونم با هزار بدبختی (منظورم از نظر سایزشه)
به نظرتون حتما باید دوقلوها یه رنگ بپوشن مامانهای دوقلو دار بهم بگین شما به کوچولوهاتون چطور لباس میپوشونین
(البته نظر شخصی خودم اینه که یه رنگ بودن لباس خیلی جالبتره )
اما به خدا دم عید شد و من ...
مامانی جون سلام . راستش من چند وقت پیش یه مطلب روانشناسی خوندم راجع به همین قضیه. نوشته بود که روانشناسان معتقدن که پوشاندن لباسهای یکرنگ و یک شکل به فرزندان بخصوص دوقلوها سبب میشه که رشد شخصیتی و روانی بچه ها با مشکل مواجه بشه . چراکه همیشه اونها این احساس رو خواهند داشت که بدون وجود دیگری ، کامل نخواهند بود و این ذهنیت براشون بوجود میاد که خودشون به تنهایی انسان کاملی نیستن و باید همواره یه انسان دیگه با مشخصات کاملا مشابه در کنارشون باشه تا دیده بشن و بتونن توجه دیگران رو به خودشون جلب کنن. کلیت مطلب همین بود اما خیلی بهتر توضیح داده بود. من خودمم هم فکر می کنم این که بچه ها ظاهر متفاوت از هم داشته باشن جالبتره. بالاخره بچه های شبیه به هم ،هم دارای خصوصیات منحصر بفرد خودشون هستن که اونا رو زیباتر می کنه.
بزرگترین مصیبت برای یک انسان آن است که نه سواد کافی برای حرف زدن داشته باشد نه شعور لازم برای خاموش ماندن
چه اصراریه که حتما دوقلوها شبیه هم لباس بپوشن؟

من گاهی کاملا مثل هم میپوشونم...گاهی کاملا متفاوت...گاهی یه مدل با دو رنگ....و صد البته میل شخصی خودم متفاوت پوشوندنه...دوقلوها همین جوری که به شدت به هم وابسته هستن...بعضی کارها اونرو بیشتر هم تشدید میکنه...

از دید مردم وقتی دوقلوها کاملا مثل هم میپوشن خیلی بانمک تره...اما من موافق نیستم خیلی با این کار...یعنی اینکه اینکار قانون باشه و همیشه و همیشه شبیه هم باشن رو نمی پسندم....ضمن اینکه من یکی دو بار که رفتم دنبال لباس مثل هم واقعا مستاصل شدم...مگه پیدا میشد 2 تا سایز از یه مدل لباس!!!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خوب من با شادی خندان و مامان دیبا و نیکای عزیز کاملا موافقم.

از اول تلاش کردم یه مدل باشه تو دو رنگ... که ماشالله به این بازار... اصلا گیر نیومد.

منم عین مامان دیبا و نیکا گاهی عین هم گاهی هم متفاوت. البته در دو رنگ نزدیک به هم... با یه مدل. و همیشه هم سایزهاشون متفاوت بوده.

نگران نگاه مردم نیستم.
حتی برای خرید میرم میگن واااااااااااای عین هم نمیخری؟ میگم نه.

منم شنیدم روانشناس ها میگن که خوب نیست. و بچه ها رشد روانی درستی نخواهند داشت.

و البته پایه و اساس ریخته میشه که عین هم فکر کنن و عین هم عمل کنن. در حالیکه دو انسان متفاوتند.

این موضوع برای دوقلوهای همسان بیشتر اهمیت داره.

ای ول به مامان دیبا و نیکا... دوست گلممممممممممممممممممممم

منم برای سیسمونی لباسای شبیه هم با دو رنگ متفاوت خریدم که فکر می کنم از همه جورش بهتره
ولی گاهی اوقات خوبه که لباس یه جور بهشون بپوشونیم
به هر حال براشون تنوع لازمه دیگه . مثلا تو مراسمای خاص یا تو عروسیا میشه لباس یه جور پوشوند
سلام مامانی جون
یکی از اقوام ما دوقلو دارد. و دوقلو هایش از حدود نوجوانی علاقه ای نداشتد که لباس یک جور بپوشند الان هم که دبیرستانی شده اند دوست دارند مستقل از هم با شند رشته متفاوت درس بخوانند کارهای متفاوت انجام دهند مدل موی متفاوت داشته باشند در تابستان یکی شان کلاس خط می رود دیگری کلاس زبان و.... . در مجموع بعضی دوقلوها دوست دارند شبیه هم باشند و بعضی دیگر دوست دارند با هم متفاوت باشند.
من جایى خونده بودم که اصلا بهتره متفاوت بپوشن چون این باعث میشه براى آینده متفاوت و مجزا از همدیگه آماده باشن
هر کدوم دنبال علاقه خودش بره و از خودش توقع نداشته باشه که در سطح دیگرى باقى بمونه
ای واژه خجسته آزادی ... آیا به عمر من تو تولد خواهی یافت ؟...
آیا تو پا به پای فرزندانم رشد خواهی داشت ؟
من نظر دوستان رو قبول دارم که باید متفاوت بپوشیم غیر از رشد شخصیت جدا
گاهی برای مادر و بچه ها هم خیلی راحت تره که لباسا رو از هم تشخیص بدن
من هم لباس یه مدل با رنگ های مختلف میگیرم براشون و هم لباس های عین هم
گاهی لباس عین هم میگیرم حانیه یه لباسی رو میاره ازم می پرسه مال کیه واقعا نمیدونم چی بگم هر کدومشون منتظرن بگم مال شما چون هر دوش عین همه ولی اگه رنگشون متفاوت باشه میگم این لباس مال حانیست یا مال حنانست
ولی در عین حال وقتی عروسی مهمونی یا جشنی میریم که لباس عین هم می پوشن اول از همه من و باباشون خیلی کیفور میشیم بعد هم اطرافیان و هم خود بچه ها رو من دیدم که لذت بردن هی به همدیگه نگاه می کنن و از شباهت هاشون می گن مثلا لباس من گل داره اون میگه مال منم داره حتی تو رنگاشون چون گاهی که دو تا رنگ مختلف میگیرم روی یکی از اونا دعواشون میشه و هردوشون یه رنگ خاص رو می خوان
خلاصه که من از هردوتاش براشون می خرم
ولی عین هم یه چیز دیگست مخصوا برای دخترااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم
2810