2777
2789
عنوان

سوسککککککک 🤐🤐😷😷😷😵😵

362 بازدید | 65 پست

سلام بچه ها 

دیشب قبل خواب حدود یک شب یه سوسک بزرگ و زشتتتت پشت در ورودی بود شوهرم زدنش الانم خواب بودم یه لحظه چشمامو باز کردم ساعت ببینم یهو دیدم یه سوسک عین دیشب از کنار صورتم رد شد !! مردم و زنده شدم 😭😭😭😭😭شوهر من نبود !! 

نظرتون چیکار کنیم ما؟!!! شوهرم هممممه جارو توری زده و درزگیر زده!! اما باز همچنان این عوضیا رو میبینیم !! 

دیگه میترسم تو خونه راه برم یا در کمد و کابینت باز کنم!!😣😣😣 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای نگو توروخداااا!! کجا باحاله دل و کردم بهم ریخت!  شما خونتون سوسک ندارید؟ اونم از این زشتای ...

نع خداروشکرررررررر

دوست دارم منوصداکنی ........واسه حاجتم دعاکنی ......ازتوزائرت سواکنی باخدام کنی .....یاجوادالائمه 

😫😫😫یا علی من حات بودم در جا سکته کرده بودم

خیلی بده

اسپری کامن بگیر داخل تمام کابینت ها و زیرشون و راه آبها و زیر مبلها بزن

یه روز که میخپای از خونه بری بیرون ماسک بزن و همه جا اسپری کن و برو تا دو ساعت بعد بوش رفته اما اثرش تا 2 ماه موندگاره و تاثیرش عالییییییی

من 3 سال و نیمه ازدواج کردم اوایل ازدواج یه سوسک فسقلی توی آشپزخونه دیدم یه روز اسپری کامن خرید همسرم و همه حای خونه مخصوصا داخل و زیر کابیتها زد الان 3 سال بعدشه من دیگه هیج جونوری ندیدم😊😅

البته هر 4 الی 5 ماه یکبار مجدد میزنه همسرم

عالیه و قیمتش 10 تومنه

از سوسک متنفرم ، حالا چند روز پیش تو سرویس مادرشوهرش اینا صحنه ای دیدم که سکته رو زدم ، بزارم عکسشو؟😁

کاور و سرویس آشپزخونه میدوزم .  پیج اینستا و تلگرام و سروش و باسلام پیج دارم  خوشحال میشم فالو کنید pary_hand_made
نع خداروشکرررررررر

خوشبحالتون و واقعا خداروشکر! خب شما چیکار میکنید؟ گچ سوسک زدین؟ لابد ساختمون اصلا سوسک نداره! پارکینگ ما زیاده ما ام طبقه اولین!😢😢😢😢😢

2810