2777
2789
عنوان

چرا ی عده فک میکنن نی نی سایت مال باباشونه

| مشاهده متن کامل بحث + 433 بازدید | 31 پست

شمارو نمی دونم ولی اینجا خیلیا عستن عقده پر بازدید شدن دارن!!!!!

خوبه جایزه نمیدن وگرنه همدیگرو میکشتن 

از سخنان پیامبر :  هر جا که بدکاران حکمروا باشند و نابخردان را گرامی بدارند، باید منتظر بلایی بود . 
منطقی جواب همدیگه رو بدین،،این بحثا پیش نمیاد،، کسی ریپلای نکنه 😒😁

وا من جوابشو ندادم میگ تو بینهایت بیشعوری اینقد فوش داد تاپیکو قفل کردم دیگ داشت منفجر میشد امروز ی تاپیک زدم اومد ترکوند خودشو😂😂😂

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جوووووون  باز دو ساعت نبودم چقد گیس کشی شده

داره منو میگه😂😂 این از اون زرنگاس چقدم پررو و وقیحه! دوسه روز پیشم یه تاپیک زده بود حیف از حرفاش اسکرین نگرفتم الان اینطور پررو بازی در نیارِ😐

💕
منطقی جواب همدیگه رو بدین،،این بحثا پیش نمیاد،، کسی ریپلای نکنه 😒😁

😄😄😄

ای ایران ای مرز پر گهر                  ای خاکت سر چشمه ی هنر   دور از تو اندیشه ی بدان               پاینده مانی تو جاودان                                                                                                                               #پاینده_ایران👑💙👑                                   
🤔🙄 یعنی طرف گفت من قدیمیم و حق دارم و تو نه؟  کی بوده که انقدر با جرات بوده؟😀 معمولا قدیمیا ...

ایشون اومدن ادا گربه شرک رودر اورد😂 منم جوابشو دادم اصلا اونطور که میگه نیس😂

💕

آره تا یکی تایپیک میزنه میریزن سرش تو مردی ،مرد باشه گیر میدن تو زنی بدون هیچ دلیل و منطقی تو دروغ میگی تو میخوای بری تو پر بازدید ها حالا مگه پر بازدید شدن امتیاز بین المللی هستش ی نفر میگه و بقیه پشت سرش شروع میکنن به تبعیت از اون، حالا جالب هیچکدوم رو هم درست تشخیص نمیدن منتها از رو نمیرن!

ی تایپیک بود داستان زندگی پر از رنج من نویسنده ش ی مرد بود بعد از 3 روز پر بازدید بودن ی خانمی اومد نوشت بابا این داره دروغ میگه این ی مرد من میشناسمش تو واقعیت،کارآگاهان نی نی سایت نتونستن تشخیص بدن تا اون خانم اومد گفت

دوستانی که دلیل میارن واقعا دمشون گرم مارو از گمراهی نجات میدن کسی ک بی دلیل حرف میزنه احمقوعقده ابیه الان میفهمم مشکلش اینه ک اینقد نی نی سایت بوده نتونسته پر بازدید بشه با همه پربازدیدا مشکل داره 

دوستانی که دلیل میارن واقعا دمشون گرم مارو از گمراهی نجات میدن کسی ک بی دلیل حرف میزنه احمقوعقده ابی ...

حرفایی که لایق خودته نزن مگه به پربازدیدا جایزه میدن؟😂 اونی که عُقده شناخته شدن داره شمایی بهتره بری اینستا 😉😂

💕
حرفایی که لایق خودته نزن مگه به پربازدیدا جایزه میدن؟😂 اونی که عُقده شناخته شدن داره شمایی بهتره بر ...

اینقدر زر زدی نتوسته مدرک بیاری برو سرتو بزن ب دیوار بمیر بچتک بده بهزیستی من دلم براش میسوزه 

2810