2777
2789
عنوان

چرا ی عده فک میکنن نی نی سایت مال باباشونه

| مشاهده متن کامل بحث + 433 بازدید | 31 پست

شمارو نمی دونم ولی اینجا خیلیا عستن عقده پر بازدید شدن دارن!!!!!

خوبه جایزه نمیدن وگرنه همدیگرو میکشتن 

از سخنان پیامبر :  هر جا که بدکاران حکمروا باشند و نابخردان را گرامی بدارند، باید منتظر بلایی بود . 
منطقی جواب همدیگه رو بدین،،این بحثا پیش نمیاد،، کسی ریپلای نکنه 😒😁

وا من جوابشو ندادم میگ تو بینهایت بیشعوری اینقد فوش داد تاپیکو قفل کردم دیگ داشت منفجر میشد امروز ی تاپیک زدم اومد ترکوند خودشو😂😂😂

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

جوووووون  باز دو ساعت نبودم چقد گیس کشی شده

داره منو میگه😂😂 این از اون زرنگاس چقدم پررو و وقیحه! دوسه روز پیشم یه تاپیک زده بود حیف از حرفاش اسکرین نگرفتم الان اینطور پررو بازی در نیارِ😐

💕
منطقی جواب همدیگه رو بدین،،این بحثا پیش نمیاد،، کسی ریپلای نکنه 😒😁

😄😄😄

ای ایران ای مرز پر گهر                  ای خاکت سر چشمه ی هنر   دور از تو اندیشه ی بدان               پاینده مانی تو جاودان                                                                                                                               #پاینده_ایران👑💙👑                                   
🤔🙄 یعنی طرف گفت من قدیمیم و حق دارم و تو نه؟  کی بوده که انقدر با جرات بوده؟😀 معمولا قدیمیا ...

ایشون اومدن ادا گربه شرک رودر اورد😂 منم جوابشو دادم اصلا اونطور که میگه نیس😂

💕

آره تا یکی تایپیک میزنه میریزن سرش تو مردی ،مرد باشه گیر میدن تو زنی بدون هیچ دلیل و منطقی تو دروغ میگی تو میخوای بری تو پر بازدید ها حالا مگه پر بازدید شدن امتیاز بین المللی هستش ی نفر میگه و بقیه پشت سرش شروع میکنن به تبعیت از اون، حالا جالب هیچکدوم رو هم درست تشخیص نمیدن منتها از رو نمیرن!

ی تایپیک بود داستان زندگی پر از رنج من نویسنده ش ی مرد بود بعد از 3 روز پر بازدید بودن ی خانمی اومد نوشت بابا این داره دروغ میگه این ی مرد من میشناسمش تو واقعیت،کارآگاهان نی نی سایت نتونستن تشخیص بدن تا اون خانم اومد گفت

دوستانی که دلیل میارن واقعا دمشون گرم مارو از گمراهی نجات میدن کسی ک بی دلیل حرف میزنه احمقوعقده ابیه الان میفهمم مشکلش اینه ک اینقد نی نی سایت بوده نتونسته پر بازدید بشه با همه پربازدیدا مشکل داره 

دوستانی که دلیل میارن واقعا دمشون گرم مارو از گمراهی نجات میدن کسی ک بی دلیل حرف میزنه احمقوعقده ابی ...

حرفایی که لایق خودته نزن مگه به پربازدیدا جایزه میدن؟😂 اونی که عُقده شناخته شدن داره شمایی بهتره بری اینستا 😉😂

💕
حرفایی که لایق خودته نزن مگه به پربازدیدا جایزه میدن؟😂 اونی که عُقده شناخته شدن داره شمایی بهتره بر ...

اینقدر زر زدی نتوسته مدرک بیاری برو سرتو بزن ب دیوار بمیر بچتک بده بهزیستی من دلم براش میسوزه 

2810