2777
2789
عنوان

كمكككك

111 بازدید | 6 پست

سلام دوستان لطفاكمك ميكنيم بمن من باعشق با نامزدم ازدواج كردم الان عقد هستيم از اوايل خونوادم راضي نبودن من خودم خواستم اون اوايل شوهرم هي ميگف خونوادت از من خوشش نمياد راضي نبودن واين حرفايسره دعوامون ميشد سر اين قضيه از اونور خونوادم اذيتم ميكردن از اونور خونواده مادرم اذيتم ميكردن ك ما ميخاستيم با فلاني ازدواج كني همه منو تحت فشار گذاشتن من اومدم يه مشت قرص خوردم پشيمون شدم رفتم دكتر دوباره گذشت يع مدتي گذشت همه واقعا منو تحت فشار ميذاشتن دوس داشتم واقعا نباشن برم تنها زندگي كنم يبار هنه وسايلمو جم كردم شب رفتم ك برم شهرستان خونه مادربزرگم به شوهرم پيام دادم ك از همتون خسته شدم دارم ميرم  پاشد اومد دنبالم داد بيداد ك من بايد ساعت ١٢شب تو خيابونا دنبال زنم انقد بيغيرتم من كارا اشتباهي كردم  تصميم گرفتم درست كنم زندگيمو قوي باشم مهربون جيغ نزنم همسرم كف از اين دوتا اشتباهم ميگزره و فراموش ميكنه ولي رابطمون سرد شده بد شده شما بگيد من چكار كنم ميخام زندگيمو درست كنم شوهرم دوسم داره دوسش دارم از يه ور نگران طرز تفكر بقيم ك فهميدن واقعا موندم همه زندگيم شده غصه راجب اشتباهاتم رابطم باشوهرم ميز

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

حرف مردم باد هواست 

فهميدن كه فهميدن

مگه خوشدون اشتباه نكردن تا حالا؟ از قديم گفتن زن و شوهرد عوا كنند ابلهان باور 

زندگيتو خوب كن همچين همه يادشون ميره

ديگه تصميم بچه گانه نگير

انقدر خوشبخت باش که صدای آرامشت گوش فلک را کر کند

قبل از هر تصمیمی  ب عواقبش فکر کنید ...

علت مخالفت خانوادتون  با این وصلت مهمه

اگر عاقلانه و منطقی میگن ک جایی برای حرف نمی مونه

اگر حرف شون تماما غلطه ک

با رفتارهای شما

فقط اونها مطمئن شدن ب مخالفت هاشون !!!

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....